ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Δεν θα μεταδοθεί το ματς"

Παναθηναϊκός: "Δεν θα μεταδοθεί το ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απόφαση της Superleague να συναινέσει στον διακανονισμό που πρότεινε η Nova, δεν αλλάζει την απόφαση του Παναθηναϊκού για την τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό.

Οι θέσεις του Παναθηναϊκού δεν υιοθετήθηκαν από τη Superleague, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παρασκευής (27/1). Συνεπώς, ο διακανονισμός που πρότεινε η Nova στις ΠΑΕ του Συνεταιρισμού έγινε δεκτός, με εξαίρεση φυσικά τον Παναθηναϊκό που δεν εκπροσωπήθηκε στο ΔΣ.

Η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων του Τριφυλλιού δείχνει ότι δεν έμειναν ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις και δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουν. "Δεν θα επιτρέψουμε τη μετάδοση του παιχνιδιού" σχολίαζαν λίγη ώρα μετά την απόφαση της Superleague.

Όσο για την επιστολή τους, που δεν συζητήθηκε στη συνεδρίαση, τόνιζαν ότι η διοίκηση του Συνεταιρισμού οφείλει να τη δώσει στη δημοσιότητα, ώστε να ενημερωθούν όλοι για τις απόψεις του Παναθηναϊκού.

Πλέον, το pregame του παιχνιδιού Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός την Κυριακή (29/1) στο "Απόστολος Νικολαΐδης" στις 15:00, αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον για όσα θα εκτιλυχθούν. Κυρίως, αναφορικά με το αν οι διοικούντες την ΠΑΕ θα υλοποιήσουν την τωρινή απόφαση τους...

Διότι οι συνέπειες ως την απαγόρευση της τηλεοπτικής μετάδοσης ενός παιχνιδιού επαγγελματικής κατηγορίας, μπορεί να είναι "βαριές" σε όλα τα επίπεδα. Στο οικονομικό (πρόστιμα, ρήτρες, Nova) και στο αγωνιστικό (αποκλεισμός στο Κύπελλο και μηδενισμός σε δύο ματς πρωταθλήματος).

Πάντως, είναι δεδομένο ότι στη διάρκεια του Σαββάτου οι πιο μετριοπαθείς στις εμπλεκόμενες πλευρές, θα επιδιώξουν την επίτευξη ενός συμβιβασμού, για να μην φτάσει η κατάσταση στα άκρα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Μπλόκο" Ολυμπιακού στην ΑΕΚ για τα τηλεοπτικά
Το μπαλάκι στον Παναθηναϊκό
Δύο δρόμοι για να αποφύγει τον "Τιτανικό"
Nova για κεντρική διαχείριση και Παναθηναϊκό: "Έχουμε τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις μας"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ