ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκό δικαστικό δελτίο: τι έγινε με Κουτρουμπή, Λέτο, Εσιέν, Μαρίνο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τον Γιώργο Κουτρουμπή για την αποπληρωμή της οφειλής του ενώ ο Λέτο ζητάει εφάπαξ όλο το ποσό που του οφείλεται. Διαβάστε στο Sport24.gr τι συνέβη στη διάρκεια των εκδικάσεων το μεσημέρι της Τρίτης.

Ημέρα εκδικάσεων και η σημερινή για τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να βρίσκονται αντιμέτωποι με τους Κουτρουμπή, Εσιέν, Λέτο και Μαρίνο.

Από τις τέσσερις υποθέσεις οι τρεις πρώτες πήραν αναβολή και εκδικάστηκε μόνο αυτή του Στέργου Μαρίνου. Το Sport24.gr βρέθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και σας παρουσιάζει τι συνέβη αναλυτικά σε κάθε περίπτωση.

ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ

Αρχικά το ευχάριστο για τους πράσινους έρχεται από τη συμφωνία που υπάρχει με τον Γιώργο Κουτρουμπή για την καταβολή των 292.000 ευρώ που του οφείλονται. Ο εκπρόσωπος του παίκτη μάλιστα μετά την αναβολή που δόθηκε στην υπόθεση για εκδίκαση ξανά την 1η Αυγούστου υποστήριξε: "Δεν θα χρειαστεί να έρθουμε ξανά. Τα έχουμε βρει με την ομάδα και απλά τις επόμενες μέρες θα συντάξουμε το συμφωνητικό".

ΘΕΛΕΙ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟ ΠΟΣΟ Ο ΛΕΤΟ

Τα δυσάρεστα όμως προέρχονται από την υπόθεση με τον Λέτο. Στον Αργεντινό οφείλονται 177.000 ευρώ από τη δεύτερη παρουσία του στον Παναθηναϊκό και ο πρώην επιθετικός του τριφυλλιού ζητάει να του καταβληθεί όλο το ποσό εφάπαξ. Αυτό γιατί από τους πράσινους όλο αυτό το διάστημα δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση προς την πλευρά του. Και στην υπόθεση του Λέτο το δικαστήριο έδωσε αναβολή μέχρι την 1η Αυγούστου.

ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ Ο ΕΣΙΕΝ

Στην περίπτωση του Μάικλ Εσιέν ο Γκανέζος ζητούσε την καταβολή της δόσης του Ιουνίου και του Ιουλίου που είχαν λήξει από τις αρχές του μήνα και ήταν οι τελευταίες οφειλές προς το πρόσωπο του. Στην διάρκεια της Τρίτης ο Παναθηναϊκός κατέβαλε τον Ιούνιο και μένουν 36.000 ευρώ που θα καταβληθούν τις επόμενες μέρες. Και στη συγκεκριμένη υπόθεση δόθηκε αναβολή.

ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΟ

Η μόνη υπόθεση που συζητήθηκε στο διαιτητικό δικαστήριο ήταν αυτή του Στέργου Μαρίνου. Ο Παναθηναϊκός οφείλει στον Έλληνα μέσο 54.000 ευρώ και σε πρώτη φάση η πλευρά του ζήτησε να γίνει ένας διακανονισμός και εν συνεχεία αν δεν πληρωθεί να επιβληθούν ποινές στους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ