ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκή Συμμαχία: "Να πληρώσει και να εξαφανιστεί ο Αλαφούζος"

Παναθηναϊκή Συμμαχία: "Να πληρώσει και να εξαφανιστεί ο Αλαφούζος"

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωση της στάθηκε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και ζήτησε από τον Γιάννη Αλαφούζο για ακόμη μια φορά να πληρώσει και να φύγει από το τριφύλλι.

Με νέα ανακοίνωση της μετά από ένα μήνα σχεδόν η Παναθηναϊκή Συμμαχία τονίζει ότι στέκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών στην αποχή που κάνουν και καλεί τον Γιάννη Αλαφούζο να πληρώσει και να εξαφανιστεί.

Μάλιστα στην τελευταία πρόταση η ανακοίνωση της Συμμαχίας τονίζει ότι τα μέλη της θα ακολουθήσουν τη νομική οδό κατά τον υπαλλήλων της και θα ενημερώσει για τις εξελίξεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους παίκτες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, οι οποίοι, μαζί με το προπονητικό τιμ είναι οι μόνοι που έβαλαν πλάτη και στήριξαν την ομάδα σε αυτή την παρατεταμένη δύσκολη κατάσταση για την οποία δεν ευθύνονται δίνοντάς της τη δυνατότητα να υπάρχει ακόμα. Κάποτε, όμως, η υπομονή είναι λογικό να εξαντληθεί και η αγανάκτηση από τις συνεχόμενες συνειδητά και θρασύτατα ψεύτικες υποσχέσεις είναι λογικό να ξεχειλίσει.

Απαίτηση όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι να πληρώσει ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος όλους τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, να αναλάβει τα χρέη που με στοχευμένες πράξεις και παραλείψεις σε βάρος της ομάδας δημιούργησε και που δεν μπορεί να οφείλονται μόνο σε ανικανότητα και να εξαφανιστεί από τη ζωή μας.

Επειδή κάθε περιθώριο συνεννόησης με αυτόν και τους υπαλλήλους του έχει πλέον εξαντληθεί, η Παναθηναϊκή Συμμαχία προαναγγέλλει ότι μεταξύ άλλων από μέρους της, θα ακολουθηθεί η νομική οδός και ότι νεότερα για την εξέλιξη αυτή θα υπάρξουν σύντομα».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ