ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκή Συμμαχία: "Σε ποιον αναλογεί η υποχρέωση προς τον Βέμερ;"

Παναθηναϊκή Συμμαχία: "Σε ποιον αναλογεί η υποχρέωση προς τον Βέμερ;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωση της επιτέθηκε ξανά στον Γιάννη Αλαφούζο λέγοντας πως δική του υποχρέωση είναι να πληρώσει τον Βέμερ και να αποφύγει ο Παναθηναϊκός το -3.

Νέα επίθεση προς τον Γιάννη Αλαφούζο εξαπέλυσε η Παναθηναϊκή Συμμαχία με αφορμή αυτή τη φορά τη νέα αφαίρεση βαθμών εξαιτίας της οφειλής προς τον Γενς Βέμερ.

Τα μέλη της αναρωτιούνται αφού ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ στην τελευταία του επιστολή προς την Pan Asia γνωστοποίησε πως αναλαμβάνει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας γιατί δεν πληρώνει τον Γεςν Βέμερ αφού και η αποπληρωμή του είναι δική του υποχρέωση.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

« Ο κ. Αλαφούζος, στα πλαίσια της αποδοχής της πρότασης της Pan Asia Investments γνωστοποίησε:

«3. Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments –και το δηλώνει σήμερα δημοσίως- ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί».

Η υποχρέωση προς τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Jens Alexander Vemmer, σε ποιον αναλογεί;

Έως πότε θα συνεχίσετε να ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ την ομάδα μας και να αφαιρείτε από τους ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ από εσάς ποδοσφαιριστές μας, αυτό που με κόπο κατακτούν εντός των αγωνιστικών χώρων;

ΥΓ1 : Μαρίνο Ουζουνίδη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα κάνεις και θεωρούμε ότι η θέση σου την επόμενη σεζόν είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αν οι συνθήκες είναι αυτές που θέλεις εσύ για να δουλέψεις.

ΥΓ2: Συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα Κ-15, τον προπονητή κ. Θωμά Μαυρουδή και τον διευθυντή κ. Τάκη Φύσσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ