ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκή Συμμαχία για Αλαφούζο: "Να εξοφλήσει τα χρέη του και να μην τον κάνει παράρτημα"

Παναθηναϊκή Συμμαχία για Αλαφούζο: "Να εξοφλήσει τα χρέη του και να μην τον κάνει παράρτημα"

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία καταφέρθηκε εναντίον του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, κάλεσε τον Αλαφούζο να πληρώσει τις υποχρεώσεις του και αναφέρθηκε στον Σάββα Θεοδωρίδη.

Με οργή αντέδραση η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" στις τελευταίες ανακοινώσεις της ΠΑΕ για όσα συνέβησαν στην Τούμπα, εκτιμώντας ότι εντάσσονται στον πόλεμο Αλαφούζου - Σαββίδη και ότι δεν αποσκοπούν στην προστασία του Τριφυλλιού. Η Συμμαχία ζητά από τον Αλαφούζο να πληρώσει τις υποχρεώσεις του και τονίζει ότι δεν θα του επιτρέψει να μετατρέψει την ομάδα σε παράρτημα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

" Η Παναθηναϊκή Συμμαχία υπενθυμίζει στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ότι εργάζεται στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας και όχι σε γραφείο τύπου Πολιτικού Κόμματος.

Στον κύριο Αλαφούζο, ο οποίος επικαλείται τη νομιμότητα (!!!), του υπενθυμίζουμε να εξοφλήσει τους απλήρωτους υπαλλήλους των 800€, τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας καθώς και το δημόσιο ώστε να εξασφαλίσει την άδεια για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στη SUPER LEAGUE της επόμενης σεζόν και να εγκαταλείψει τα σχέδια του να τον μετατρέψει σε παράρτημα, υποστηρίζοντας αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια έκαναν ότι μπορούσαν για να τον καταστρέψουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

ΥΓ: Ευχόμαστε στους προέδρους-ιδιοκτήτες που μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε εδώ και χρόνια τις Κυριακές μας, εξαφάνιση σύντομα από τα ποδοσφαιρικά, οικονομικά και πολιτικά δρώμενα της πατρίδας μας.

ΥΓ2 : Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα, για έναν Παναθηναϊκό, από το να σε ευχαριστεί και να σε συγχαίρει ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ