ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναγόπουλος: "Στόχος μας να πέσει αυτή η ΕΠΟ"

Παναγόπουλος: "Στόχος μας να πέσει αυτή η ΕΠΟ"
Παναγόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Παναγόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τη συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη αλλά και τη στάση που θα κρατήσει ο Παναθηναϊκός στη Γ.Σ. της ΕΠΟ την Παρασκευή.

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Metropolis 95,5" έκανε ο Χρήστος Παναγόπουλος με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού να αναφέρεται στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, αλλά και να αποκαλύπτει την στάση που θα κρατήσει ο Παναθηναϊκός στη Γ.Σ. της Παρασκευής (24/6).

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στόχος και του τριφυλλιού είναι να πέσει η τωρινή ΕΠΟ και υποστήριξε ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι υπάρχει συστράτευση. Δεν μπορεί όμως να υπάρξει συμμαχία από τη στιγμή που κάθε ομάδα του χρόνου θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Παναγόπουλου:

Για τη στάση που θα κρατήσει ο Παναθηναϊκός στην αυριανή Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ:
" Θα είμαστε αυτονόητα εναντίον της διοίκησης “Γκιρτζίκη”. Eίμαστε στο ίδιο μέτωπο με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να πέσει αυτή η ΕΠΟ. Σε ό,τι αφορά το επόμενο πρωτάθλημα είμαστε αντίπαλοι. Δεν γίνεται να το πάρουν όλοι".

Για τη συμμαχία:
"Η συμμαχία δεν υπήρχε ποτέ, όπως είπε και ο κ. Σαββίδης. Υπάρχει μια συστράτευση σε έναν κοινό στόχο, με σκοπό να πέσει αυτή η ΕΠΟ. Να πέσει αυτό το σύστημα, το οποίο είναι διεφθαρμένο, ελεγχόμενο και έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, καταστρέφοντας το ποδόσφαιρο.

Σε αυτό είμαστε πάντα μαζί, ο καθένας με τον τρόπο που διαχειρίζεται τα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι κάνουμε τα ίδια πράγματα, δεν υπάρχει άλλωστε συμμαχία όταν υπάρχει κοινός στόχος, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε, όμως, μαζί στον στόχο που λέγεται ΕΠΟ".

Για τον υποψήφιο που θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ:
" Δεν υπάρχει διαφωνία σε ό,τι αφορά το σχήμα που θα διεκδικήσει τις εκλογές. Νομίζω ότι θα προκύψει από τις ζυμώσεις που θα κάνουν οι πρόεδροι των ΕΠΣ. Δεν είναι δική μας δουλειά, ούτε του ΠΑΟΚ, ούτε της ΑΕΚ να υποδείξουμε τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ. Δεν αρμόζει. Θα προκύψει από τις ζυμώσεις των ΕΠΣ, των προέδρων και των στελεχών τους. Είναι μια χαρά άνθρωπος ο κ. Γραμμένος, μακάρι να τον επιλέξουν οι ΕΠΣ. Πρόκειται για στέλεχος που έχει εμπειρία, γνώση και είναι σωστός άνθρωπος. Εμείς σαν ΠΑΕ αν χρειαστεί θα τον στηρίξουμε, αλλά είναι λάθος να πούμε ότι τρεις ΠΑΕ θα βγάλουμε υποψήφιο πρόεδρο ΕΠΟ".

Για τις προτάσεις που έκανε ο Παναθηναϊκός:
"Για μένα αυτό είναι ένα κεντρικό θέμα και εκεί υπήρξε μια διαφοροποίηση τις τελευταίες ημέρες. Εμείς ως Παναθηναϊκός είδαμε την πρόταση των “12” που έλεγε να μπει ο κ. Μπίκας αρχιδιαιτητής. Θελήσαμε να την αναβαθμίσουμε, διότι δεν είναι μόνο το ένα πρόσωπο, ο κ. Μπίκας είναι αξιοπρεπής.

Αλλά θελήσαμε να μπουν και άλλα πρόσωπα, γιατί αν μπει ένας στη θέση του Ντάλας θα είναι μόνο για φιγούρα, δεν θα ελέγχει τίποτα. Αυτό που κάναμε εμείς -επειδή μας καίει το θέμα της ΚΕΔ και της διαιτησίας διότι το πρωτάθλημα αρχίζει τον Αύγουστο που είναι πριν τις εκλογές- ήταν να μπούμε σαν ξεχωριστή ΠΑΕ να ζητήσουμε η τοποθέτηση του κ. Μπίκα να διευρυνθεί και με άλλα πρόσωπα. Επίσης ζητήσαμε να αποχωρήσει ο κ. Βασσάρας και η σύζυγός του, που είναι διευθύντρια του τμήματος διαιτησίας στην ΕΠΟ.

Δεν ξέρω αν επηρεάζει διαιτητές. Εμείς απλά συμπληρώσαμε κάποια πράγματα, σε σχέση με αυτά που είπε ο κ. Σπανός ως εκπρόσωπος των “12”. Έχουμε αγωνία για το πώς θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, για να μην ξεκινήσει με τους ίδιους διαιτητές, τις ίδιες διαδικασίες και τα ίδια άτομα που επιλέγουν μέσα στην ΚΕΔ και ορίζουν τα πράγματα. Αυτό ήταν όλο και δεν είχε μέσα στοιχεία διάσπασης".

Για τις σχέσεις Σαββίδη – Αλαφούζου, αλλά και το ντου του ΣΔΟΕ στην ΕΠΟ:
" Νομίζω πως ναι και σε επίπεδο στελεχών μιλάμε συνέχεια. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Θεωρώ ότι το ΣΔΟΕ θα κάνει τη δουλειά του, που είναι να ελέγχει. Διάφορες εταιρείες είτε είναι του Δημοσίου, είτε του Ιδιωτικού, είτε του Αυτοδιοίκητου υποχρεούνται να δίνουν τα στοιχεία που τους ζητάνε οι Αρχές".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ