ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναγόπουλος: "Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ζήτησε να φύγει ο Κατσουράνης"

Παναγόπουλος: "Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ζήτησε να φύγει ο Κατσουράνης"

Ο Χρήστος Παναγόπουλος απάντησε μέσω του Sport24.gr στον χαρακτηρισμό "άσχετος" που του απέδωσε ο Κώστας Κατσουράνης, στη συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή (2/2) o άλλοτε διεθνής μέσος.

Η συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη στο Sport24.gr είχε μεγάλη απήχηση και κάποιες από τις ατάκες του προκάλεσαν αίσθηση. Ειδικά εκείνη που μπήκε και τίτλος στο βίντεο: " Ένας άσχετος με το ποδόσφαιρο, με έδιωξε από τον Παναθηναϊκό".

Ο... άσχετος σύμφωνα με τον Κατσουράνη ήταν ο Χρήστος Παναγόπουλος, ο πιο έμπιστος συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου εκείνη την περίοδο και επί σειρά ετών. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον κ. Παναγόπουλο και ζήτησε την άποψή του για την επίμαχη δήλωση. Και η απάντησή του ήταν δηκτική.

"Πρέπει να μάθει ο κόσμος πως την απομάκρυνση του κυρίου Κατσουράνη μας τη ζήτησε ο τότε προπονητής Ζεσουάλντο Φερέιρα. Και μάλιστα πιο νωρίς από την ημέρα που τελικά συνέβη. Άρα ο άσχετος του ποδοσφαίρου, σύμφωνα πάντα με τον κύριο Κατσουράνη, είναι ο καταξιωμένος τεχνικός Φερέιρα, όχι κάποιος άλλος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ