ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάλι έξαλλοι οι απλήρωτοι παίκτες του Παναθηναϊκού

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν πήραν τα χρήματα που τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση σήμερα, κάτι που έφερε έντονο εκνευρισμό στα αποδυτήρια των πράσινων. Νέα δέσμευση για πληρωμές τη Δευτέρα.

Για μία ακόμα φορά οι δεσμεύσεις που δόθηκαν από τη διοίκηση προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τηρήθηκαν, κάτι που προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό τους. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αποφάσισαν την αποχή από τις προπονήσεις και την Δευτέρα το απόγευμα δεν προπονήθηκαν.

Μετά από συνεννόηση που υπήρξε και επαφές με τους ανθρώπους της διοίκησης αποφασίστηκε να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, μετά και το ρεπό της Τρίτης. Από την πλευρά του Βασίλη Κωνσταντίνου υπήρξε η ενημέρωση πως μέχρι την Παρασκευή θα μπουν χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών και συγκεκριμένα το 35% της δόσης Δεκεμβρίου.

Έτσι, οι πράσινοι περίμεναν σήμερα (27/4) να δουν το χρώμα του χρήματος κάτι που όμως δεν συνέβη. Ο Δημήτρης Σαραβάκος τους ενημέρωσε, έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ότι θα δουν στους λογαριασμούς τα ποσά τη Δευτέρα.

Οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν υπό έντονο εκνευρισμό για τις κινήσεις τους τονίζοντας πως θα περιμένουν να δουν τι θα συμβεί μέχρι τη Δευτέρα. Ελλοχεύει πια από την επόμενη εβδομάδα ο κίνδυνος όχι μόνο για αποχή από τις προπονήσεις (μένει το τελευταίο ματς εναντίον της Ξάνθης), αλλά και των προσφυγών, αν οι διοικούντες φανούν ασυνεπείς στη νέα υπόσχεση προς τους παίκτες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ