ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίζει του Μπεργκ για Παναιτωλικό

Παίζει του Μπεργκ για Παναιτωλικό
Μπεργκ INTIME SPORTS

Οι πιθανότητες της παρουσίας του Μάρκους Μπεργκ στην 18άδα του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό είναι αυξημένες με τον Σουηδό να δείχνει και στην προπόνηση της Τρίτης ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Έτοιμος να σπάσει κάθε ρεκόρ... αποθεραπείας και να επιστρέψει πολύ νωρίτερα από ότι αναμενόταν, έχουν περάσει 65 μέρες από τον τραυματισμό του, είναι ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός άσος εδώ και μια εβδομάδα μετέχει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και δείχνει έτοιμος για να μπει και πάλι σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Όχι αμέσως στην βασική ενδεκάδα των πράσινων αλλά ερχόμενος από τον πάγκο και αγωνιζόμενος για 15-20 λεπτά ώστε να βρει σιγά-σιγά τον ρυθμό του αρχής γενομένης και από το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Σουηδός ήταν εξαιρετικός και στην προπόνηση της Τρίτης δείχνοντας ότι έχει βρει τον καλό του εαυτό και το μόνο αρνητικό είναι πως ακόμα δεν έχει παίξει σε κάποιο δίτερμα, σε κάποιο διπλό προκειμένου να κοντραριστεί και με τους αντιπάλους του.

Βέβαια είναι δεδομένο ότι σε ένα παιχνίδι με τους συμπαίκτες του θα τον πρόσεχαν λίγο παραπάνω σε αντίθεση με ένα ματς Κυπέλλου η πρωταθλήματος όπου τα πράγματα είναι πιο σκληρά.

Και πάλι όμως όσοι βλέπουν τον Μπεργκ στις προπονήσεις θεωρούν ότι μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο Γιάννης Αναστασίου λίγη ώρα μετά την προπόνηση της Τετάρτης που είναι προγραμματισμένη στις 5.00μ.μ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ