ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίζει street-style o Παναθηναϊκός

Παίζει street-style o Παναθηναϊκός

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει μία διαφορετική σειρά προϊόντων, απευθυνόμενη στους φιλάθλους της.

Σε μία προσπάθεια προσέλκυσης εσόδων και λανσαρίσματος νέων προϊόντων, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει μία σειρά ενδυμάτων με εντελώς διαφορετικό στυλ! Η παρουσίαση θα γίνει στις 8 Μαρτίου, στην μπουτίκ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η νέα συλλογή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ λανσάρεται με ένα SPECIAL FANS PREVIEW event!

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που λανσάρει στην ελληνική αθλητική αγορά ένδυσης το νέο concept «STREET STYLE Collection». Η σειρά έρχεται να ανανεώσει το look όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού με πολλά νέα σχέδια, χρώματα και υλικά για μοναδικές Street-Style casual εμφανίσεις, εντός και εκτός γηπέδου!

Η συλλογή έχει σχεδιαστεί ώστε να διευρύνει την γκάμα προϊόντων του τριφυλλιού που πλέον, εκτός από την ολοκληρωμένη αγωνιστική και προπονητική σειρά, περιλαμβάνει και τη νέα συλλογή που θα ανανεώνεται διαρκώς για κάθε γούστο και εποχή.

Εμπνευσμένη άλλοτε από την ιστορία και τους ήρωες της ομάδας και άλλοτε από δημοφιλή σύμβολα ή τεχνικές που συνδέονται με την τέχνη των δρόμων της Αθήνας (γκράφιτι), η σειρά ήρθε για να μείνει.

Με ανδρικά, γυναικεία, παιδικά αλλά και μωρουδιακά σχέδια για τα μικρά «τριφυλλάκια», με υφάσματα από πλούσιο βαμβάκι αλλά και με νέα πρωτοποριακά σχέδια και σλόγκαν, τα προϊόντα «μιλούν τη γλώσσα» των φιλάθλων.

Η σειρά θα λανσαριστεί μέσα από ένα ειδικό event, το “SPECIAL FANS PREVIEW” που διοργανώνεται στη Μπουτίκ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Λεωφόρο (Τσόχα Θύρα 9-10) την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 19.00. Εκεί, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα παρουσιάσουν ζωντανά τα νέα σχέδια, θα φωτογραφηθούν με τους φιλάθλους και θα υπογράψουν αυτόγραφα.

Η νέα «STREET STYLE Collection», με πολλά νέα σχέδια και προσιτές τιμές, θα είναι διαθέσιμη προς πώληση τόσο στις μπουτίκ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ όσο και στο νέο, ανανεωμένο, ηλεκτρονικό κατάστημα www.paofc.gr

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:

Τσόχα (θύρα 9-10), Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης, Αθήνα, τηλ.: 210-6437333

Πανδρόσου 47, Μοναστηράκι, τηλ.: 210-3216230

Βυζαντινών Αυτοκρατόρων 31, Νέα Ιωνία, τηλ.: 210 6470970

Παίζει street-style o Παναθηναϊκός

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ