ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίζει ποδόσφαιρο ο Λουτσιάνο μετά από έξι μήνες

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λουτσιάνο επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό ματς με τη Σπάρτη, έξι μήνες μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Επιστροφή και για Μυστακίδη, δεν παίζουν οι Διούδης και Εμμανουηλίδης.

Χωρίς τους τέσσερις διεθνείς (Κουρμπέλης, Λουντ, Κότσαρης, Χατζηγιοβάνης) και τους Διούδη, Εμμανουηλίδη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Σπάρτη, στο φιλικό της Πέμπτης (22/3, 16:00) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην αποστολή, αλλά το ενδιαφέρον του θα εστιαστεί στους Λουτσιάνο και Μυστακίδη. Οι δύο επιθετικοί έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, αλλά προέρχονται από μεγάλο διάστημα αποχής και θα τους κάνει καλό να αγωνιστούν.

Ειδικά ο Βραζιλιάνος, επιστρέφει σε αποστολή μετά από έξι μήνες. Το ημερολόγιο έδειχνε 20 Σεπτεμβρίου όταν ο Λουτσιάνο υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Μικρότερο (45 ημέρες) ήταν το διάστημα απουσίας του Έλληνα επιθετικού.

Το ματς του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτη σίγουρα δεν θα είναι ανταγωνιστικό, λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά θα βοηθήσει κάπως στο να καλυφθεί η απουσία αγωνιστικής δραστηριότητας. Ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να κάνει δοκιμές εν όψει της συνέχειας και θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Τετάρτης (21/3) το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιγνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Διούδης παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης, ενώ ο Εμμανουηλίδης έκανε ατομικό.

Photo credtis: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ