ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίζει ο Ζέκα με την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζέκα θα παίξει κανονικά στην αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ. Διαβάστε το σκεπτικό του Παναθηναϊκού γι' αυτή την απόφαση.

Ο Ζέκα αποβλήθηκε στο ματς με τον Πανιώνιο και τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική. Μετά την διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ υπήρξε δίλημμα για το αν ο αρχηγός των πράσινων εξέτισε ή μη την ποινή του και αν έχει δικαίωμα να παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να αγωνιστεί κανονικά ο Ζέκα στην κυριακάτικη αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Η απόφαση αυτή έχει παρθεί με το σκεπτικό ότι στο τριφύλλι θεωρούν ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει διεξαχθεί, άρα ο μέσος των πράσινων εξέτισε την τιμωρία του.

Αν δεν έπαιζε εξάλλου την Κυριακή, θα ήταν από πλευράς Παναθηναϊκού μια παραδοχή ότι θεωρούν και οι ίδιοι άκυρο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κάτι που φυσικά δεν ισχύει από τη στιγμή που έχουν καταθέσει ένσταση για την οριστική διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης και θεωρούν τον ΠΑΟΚ υπαίτιο για την διακοπή.

Αν τώρα από την Super League αποφασιστεί ότι το παιχνίδι διεκόπη οριστικά με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού και μηδενιστεί το τριφύλλι τότε δεν αποκλείεται ο Ζέκα να χάσει ένα από τα επόμενα ματς των playoffs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ