ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίζει με Ολυμπιακό ο Μολέντο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

H Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της τιμωρίας του Ροντρίγκο Μολέντο, το οποίο σημαίνει πως ο Βραζιλιάνος στόπερ θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (28/10, 19:30).

Κανονικά θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ροντρίγκο Μολέντο. H Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της τιμωρίας του Βραζιλιάνου, το οποίο σημαίνει πως ο έμπειρος στόπερ θα αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι με τους "ερυθρολεύκους" (28/10, 19:30).

Ο Μολέντο είχε τιμωρηθεί αρχικά με τρεις αγωνιστικές για το χτύπημα πάνω στον Βασίλη Ρέντζα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ (20/9) για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι "πράσινοι" άσκησαν έφεση, υποστηρίζοντας πως η φάση δεν διέφυγε της προσοχής του διαιτητή και επομένως δεν έπρεπε να γίνει χρήση βίντεο, με την Επιτροπή Εφέσεων να δικαιώνει τους ισχυρισμούς τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος είχε εκτίσει ήδη τις δύο απ' τις τρεις αγωνιστικές της ποινής στα παιχνίδια με Λαμία για το πρωτάθλημα και Αναγέννηση Καρδίτσας για το Κύπελλο.

H ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄ αριθμόν 55/25-10-2017 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Ροντρίγκο Μοντέστο Μολέδο Ντα Σίλβα κατά της υπ΄ αριθμόν 181/2017 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Απαλλάσσει τον πειθαρχικώς εγκαλούμενο από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ