ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίζει με Μπρόντμπι ο Μολέντο

Παίζει με Μπρόντμπι ο Μολέντο
Μολέντο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ευχάριστη εξέλιξη στον Παναθηναϊκό, με τον Ροντρίγκο Μολέντο να προπονείται την Τρίτη (16/8) κανονικά και να τίθεται οριστικά στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το ματς της Πέμπτης (16/8) με τη Μπρόντμπι στη Λεωφόρο.

Στο πλήρες πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ενσωματώθηκε την Τρίτη (16/8) ο Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Παναθηναϊκού έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς την παραμικρή ενόχληση, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι παρών στην αναμέτρηση της Πέμπτης (16/8) με τη Μπρόντμπι στη Λεωφόρο, στον πρώτο αγώνα για τα playoffs του Europa League.

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ από τη μεριά του συνέχισε τη θεραπεία του και ο Ράσμους Τελάντερ προπονήθηκε ατομικά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τετάρτη (17/8) στις 6 το απόγευμα.

DVD και... 3-5-2

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανέλυσε στους παίκτες τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Μπρόντμπι από επιλεγμένα στιγμιότυπα σε DVD και επισήμανε ιδιαίτερα το πρέσινγκ των Δανών και την ικανότητά τους στο σκοράρισμα. Ενδεκάδα δεν δοκίμασε σε "διπλό", αλλά πιθανότατα θα παρατάξει τον Παναθηανϊκό και πάλι σε διάταξη 3-5-2 (όπως και με την ΑΙΚ Στοκχόλμης).

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ