ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παιχνίδια αντίδρασης για τους παίκτες

Παιχνίδια αντίδρασης για τους παίκτες

Ο γυμναστής του Παναθηναϊκού εφάρμοσε μία πρωτότυπη άσκηση στην προπόνηση, προκειμένου να αυξήσει την εγρήγορση και την ετοιμότητα των παικτών. Δείτε τα πλάνα. (VIDEO)

Να εκπαιδεύσει τους εγκεφάλους των ποδοσφαιριστών σε γρήγορες αντιδράσεις, προσπαθεί ο γυμναστής του Παναθηναϊκού, Νίκος Γιάγκου, μέσω ειδικά στοχευμένων ασκήσεων.

Μία από αυτές εφάρμοσε στην προπόνηση της Παρασκευής (3/3) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ώστε να αυξήσει την εγρήγορση και την ετοιμότητα των παικτών.

Συγκεκριμένα, σε ένα reaction game τοποθέτησε τους παίκτες σε δύο γραμμές, ανά δυάδες και κάθε ζευγάρι είχε μπροστά του δύο κώνους, διαφορετικού χρώματος.

Οι παίκτες έκαναν συγκεκριμένες κινήσεις με τα χέρια, πριν πιάσουν κάθε φορά τον σωστό κώνο, που είχε υποδείξει ο γυμναστής του Παναθηναϊκού.

Ο πιο γρήγορος κρατούσε τον κώνο ως άτυπος νικητής και ο πιο αργός έκανε push ups ως μία μορφή τιμωρίας, ενώ όλοι έκαναν σπριντάκια.

Το σημαντικό είναι πως οι παίκτες απόλαυσαν την άσκηση και το έδειξαν μέσω γέλιων, πειραγμάτων και ενός ήπιου ανταγωνισμού, για το ποιος θα δράσει ταχύτερα.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ