ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνει ανάσες στην Σαντορίνη ο Χουλτ

Παίρνει ανάσες στην Σαντορίνη ο Χουλτ
Χουλτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι μετά από ένα μήνα σχεδόν έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του με τον Νίκλας Χουλτ να "πετάγεται" με την σύντροφο του μέχρι την Σαντορίνη. (PIC)

Οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν είχαν δώσει την ευκαιρία στον Αντρέα Στραματσόνι να δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές του. Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο ρεπό που τους είχε παραχωρήσει ήταν στις 5 Σεπτέμβρη.

Μετά το ματς με τον Αστέρα και λόγω της διακοπής για τις Εθνικές ομάδες ο Ιταλός παραχώρησε δυο μέρες ρεπό στους ποδοσφαιριστές του με τους πράσινους να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη το απόγευμα.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς παίκτες του τριφυλλιού που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες να αναχωρήσουν από την Αθήνα για κάποιους κοντινούς προορισμούς.

Ένας εξ αυτών ο Νίκλας Χουλτ ο οποίος βρέθηκε με την σύντροφο του στην Σαντορίνη και όπως δείχνει και η φωτογραφία που ανέβασε η σύντροφος του και οι δυο τους απόλαυσαν τη υπέροχη θέα και την ηρεμία που προσφέρει το κυκλαδίτικο νησί.

Να σημειώσουμε ότι ο Σουηδός άσος ήταν αρχικά στην προεπιλογή της Εθνικής Σουηδίας και στην πρώτη λίστα που είχε σταλεί στον Παναθηναϊκό αλλά στη συνέχεια τραυματίστηκε, δεν αγωνίστηκε στα ματς με Παναιτωλικό, Θέλτα και έμεινε έτσι εκτός της τελικής επιλογής.

Dinner by the sunset #bestplace

A photo posted by Rebecca Thell, Hult (@rebeccathell) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ