ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ευαγγέλου

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ευαγγέλου
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων, Στέφανος Ευαγγέλου, θα αποτελέσει την έβδομη μεταγραφή του Παναθηναϊκού με τον 17χρονο άσο να έχει φύγει ήδη από το Καϊμάκτσαλαν όπου βρισκόταν για προετοιμασία ο Πανιώνιος ώστε στα επόμενα 24ώρα να ολοκληρωθεί η απόκτηση του από το τριφύλλι.

Πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στο ραδιόφωνο της θύρας 13 υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός κινείται για έναν νεαρό στόπερ και έναν νεαρό επιθετικό. Ο νεαρός στόπερ όπως φαίνεται ήταν ο Στέφανος Ευαγγέλου. Ο 17χρονος αρχηγός της Εθνικής Παίδων και παίκτης του Πανιωνίου για τον οποίο έχουν πολύ καλή άποψη οι Φύσσας και Βόκολος από τα μικρά κλιμάκια των Εθνικών ομάδων.

Ο Ευαγγέλου είναι γεννημένος το 1998 και αποτελεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ηλικία του και οι πράσινοι τον είχαν βάλει στο στόχαστρο εδώ και καιρό. Όλες αυτές τις μέρες δούλευαν την μεταγραφή ενώ τις τελευταίες μέρες υπήρξε σφήνα και από τον Ολυμπιακό με τους πράσινους όμως να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Σε αυτό ρόλο έπαιξε τόσο η μεταγραφή του Σπύρου Ρισβάνη όσο και το γεγονός ότι οι πράσινοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν αφήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης στην ομάδα του Πανιωνίου σε περίπτωση που ο 17χρονος άσος πουληθεί στο μέλλον από το τριφύλλι.

Ο Ευαγγέλου ο οποίος έφυγε από το Καϊμάκτσαλαν όπου προετοιμαζόταν η ομάδα του Πανιωνίου την Τρίτη (21/7) αναμένεται την Τετάρτη (22/7) να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και την Πέμπτη να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό το οποίο αναμένεται να έχει διάρκεια τεσσάρων χρονών.

Ο νεαρός στόπερ, χαρακτηρίζεται για το δυναμικό του παιχνίδι, θα είναι μέλος τόσο της πρώτης ομάδας όσο και αυτής των Νέων καθώς αναμένεται να παίζει στα παιχνίδια της ομάδας των Νέων στην Super League ενισχύοντας τους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ