ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών ο Μπουμάλ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

H FIFA ανακοίνωσε τις 23άδες των εθνικών ομάδων που θα πάρουν μέρος στο Confederations Cup και ο Ολιβιέ Μπουμάλ συγκαταλέγεται στους 23 του Καμερούν.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παράξενο άθλημα και φέρνει τα πάνω, κάτω, σε μία ανύποπτη στιγμή… Μετά από μία σεζόν που δεν πέτυχε το παραμικρό με τον Παναθηναϊκό, ο Ολιβιέ Μπουμάλ ετοιμάζεται να αγωνιστεί στη σημαντικότερη διοργάνωση της καριέρας του.

Ο 27χρονος εξτρέμ συγκαταλέγεται στην 23άδα του Καμερούν, που θα πάρει μέρος στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών που θα διεξαχθεί στη Ρωσία από τις 17 Ιουνίου έως τις 2 Ιουνίου. Η παρουσία του επιβεβαιώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση των αποστολών από τη FIFA την Πέμπτη (08/06).

Είναι ενδεικτικό ότι ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του και ίσως ακούγεται παράδοξο που ο προπονητής, Ούγκο Μπρος, τον εμπιστεύτηκε τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Επιπροσθέτως, στο μοναδικό φιλικό του Καμερούν μέχρι στιγμής, ο Μπουμάλ άρχισε στην ενδεκάδα και σκόραρε. Φαίνεται πως απολαμβάνει της εκτίμησης του Μπρος και διατηρεί αρκετές πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Για τη σεζόν 2016-2017, ο Μπουμάλ έχει 20 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ, αλλά με μόλις 1.020 λεπτά. Ο Καμερουνέζος είχε τόσο κακή απόδοση, που στα ματς των playoffs ο Ουζουνίδης τον άφηνε εκτός αποστολής, παρότι έχει προσωπική άποψη για τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή. Όμως, σε κανένα σημείο ο Μπουμάλ δεν έδειξε ικανός να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό…

Ο 27χρονος εξτρέμ δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν και έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ίσως το Κύπελλο Συνομοσπονδιών να του δώσει τη λάμψη που χρειάζεται, για να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του και να προσελκύσει το ενδιαφέρον…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ