ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πάει στην Ελλάδα ο Ρινάλντι"

"Πάει στην Ελλάδα ο Ρινάλντι"

Ο Αργεντινός επιθετικός, Λαουτάρο Ρινάλντι δεν συγκινήθηκε από την προοπτική της Ιταλίας και φέρεται να επέλεξε την πρόταση του Παναθηναϊκού.

"Ελλάδα" είναι η επιλογή του Λαουτάρο Ρινάλντι για τη συνέχεια της καριέρας του, αφού προτίμησε να αγνοήσει την προοπτική της Ιταλίας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "tuttob", που αποκάλυψε την πρόταση της Ελλάς Βερόνα στον 23χρονο επιθετικό, η απάντηση του Αργεντινού ήταν αρνητική.

Ο Ρινάλντι, αν και αρχικά έδειξε θετικός να αγωνιστεί στη Serie B, τελικά αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά του Παναθηναϊκού. Το μεγαλύτερο κίνητρο ήταν το οικονομικό, με τις προτεινόμενες αποδοχές να αγγίζουν τις 500.000 ευρώ ετησίως, έναντι 100.000 ευρώ από την ιταλική ομάδα.

Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο Ρινάλντι θα έρθει στην Αθήνα στις επόμενες ημέρες, αλλά δεν διευκρινίζει τι θα συμβεί με την Αρχεντίνος Τζούνιορς. Διότι ο 23χρονος στράικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο και δεν μπορεί να ταξιδέψει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης.

Πάντως, το ποσό που αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα είναι μεγάλο για το διαθέσιμο μπάτζετ που έχει η ΠΑΕ. Ο Ζιλμπέρτο έχει προτείνει 300.000 ευρώ ανά σεζόν και αποκλείεται να ανέβασε τόσο το ποσό, ειδικά από τη στιγμή που ίσως χρειαστεί να δώσει ένα αντάλλαγμα στην Αρχεντίνος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ