ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει σε εκλογές η Παναθηναϊκή Συμμαχία

Πάει σε εκλογές η Παναθηναϊκή Συμμαχία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία θα αναδείξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο και καλεί τους οπαδούς του Τριφυλλιού να γραφούν και να πάρουν μέρος στις διαδικασίες.

Σε εκλογές οδηγείται η "Παναθηναϊκή Συμμαχία", προκειμένου να εκλέξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα αναλάβει να συμβάλει στη σωτηρία της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, οι αρχαιρεσίες θα οριστούν στη διάρκεια του Νοεμβρίου, ενώ απευθύνεται κάλεσμα στους φίλους του Τριφυλλιού, ώστε να πάρουν μέρος στις διεργασίες. O πρόεδρος, Σπύρος Βλάχος (φώτο) δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, ενώ ο Δημήτρης Σαραβάκος το σκέφτεται, παράλληλα με άλλους παλαίμαχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συμμαχίας:

"Το διοικητικό Συμβούλιο Παναθηναϊκής Συμμαχίας ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό της χρήσης 1/7/16 έως 30/6/17 και αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκλιση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης και την προκήρυξη εκλογών εντός του Νοεμβρίου. Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί η σχετική πρόσκληση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να γίνουν τακτικά Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έτσι ώστε να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές και ενημερώνουμε ότι τα ήδη υπάρχοντα ηλεκτρονικά Μέλη ( συνδρομή 20€ ) μπορούν να γίνουν τακτικά ώστε να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές με την καταβολή 30€ επιπλέον".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ