ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει σε εκλογές η Παναθηναϊκή Συμμαχία

Πάει σε εκλογές η Παναθηναϊκή Συμμαχία

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία θα αναδείξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο και καλεί τους οπαδούς του Τριφυλλιού να γραφούν και να πάρουν μέρος στις διαδικασίες.

Σε εκλογές οδηγείται η "Παναθηναϊκή Συμμαχία", προκειμένου να εκλέξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα αναλάβει να συμβάλει στη σωτηρία της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, οι αρχαιρεσίες θα οριστούν στη διάρκεια του Νοεμβρίου, ενώ απευθύνεται κάλεσμα στους φίλους του Τριφυλλιού, ώστε να πάρουν μέρος στις διεργασίες. O πρόεδρος, Σπύρος Βλάχος (φώτο) δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, ενώ ο Δημήτρης Σαραβάκος το σκέφτεται, παράλληλα με άλλους παλαίμαχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συμμαχίας:

"Το διοικητικό Συμβούλιο Παναθηναϊκής Συμμαχίας ενέκρινε τον οικονομικό απολογισμό της χρήσης 1/7/16 έως 30/6/17 και αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκλιση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης και την προκήρυξη εκλογών εντός του Νοεμβρίου. Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί η σχετική πρόσκληση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να γίνουν τακτικά Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έτσι ώστε να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή στις επερχόμενες εκλογές και ενημερώνουμε ότι τα ήδη υπάρχοντα ηλεκτρονικά Μέλη ( συνδρομή 20€ ) μπορούν να γίνουν τακτικά ώστε να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές με την καταβολή 30€ επιπλέον".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Ποια είναι η κατάλληλη ράτσα σκύλου για σένα

Ποια είναι η κατάλληλη ράτσα για σένα; Γιατί τα σκυλιά μοιάζουν με τα αφεντικά τους; Eιδικοί απαντούν στις ερωτήσεις που θα χτίσουν πιο ξεχωριστή σχέση της ζωής σου.

Game of Thrones: Επιτέλους θα λυθεί ένα μυστήριο από τον 1ο κύκλο

Το τέλος θα μας ταξιδέψει στην αρχή για να δώσει απαντήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24