ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει πολύ καλά η αποθεραπεία του Τσάβες

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΤΣΑΒΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΤΣΑΒΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αντρές Τσάβες ανυπομονεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αυτή την εβδομάδα.

Με απώτερο στόχο να είναι πανέτοιμος στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων το Σάββατο 26 Οκτώβριου, ο Αντρές Τσάβες συνεχίζει την αποθεραπεία του. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τη θλάση που είχε υποστεί και αυτή την εβδομάδα θα προπονηθεί σε πιο έντονους ρυθμούς.

Στις επόμενες ημέρες, ο γιατρός του "τριφυλλιού", Γιάννης Λεβάκος, θα εξετάσει τον Τσάβες και αν τα αποτελέσματα κριθούν ικανοποιητικά, τότε θα δοθεί άδεια στον ποδοσφαιριστή να ενσωματωθεί με την ομάδα.

Ο 26χρονος στράικερ περιμένει με ανυπομονησία το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης", αφού έχει ενημερωθεί για την ένταση και τη σημασία που έχει.

Ο προγραμματισμός του Ουζουνίδη προβλέπει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Τσάβες στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία στις 21 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα πριν τον ντέρμπι.

Ωστόσο, αυτό προϋποθέσει ότι ο Αργεντινός θα έχει προπονηθεί με τους συμπαίκτες τους και αυτό πιθανώς να συμβεί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα παρθεί κανένα ρίσκο με τον Τσάβες. Ο Ουζουνίδης και ο γιατρός θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι ότι ο 26χρονος επιθετικός έχει αποθεραπευτεί πλήρως και μπορεί να αγωνιστεί σε φουλ ρυθμούς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ