ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει και για Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός

Πάει και για Βιγιαφάνιες ο Παναθηναϊκός
Βιγιαφάνες INTIME SPORTS

Για μια ακόμη μεταγραφή κινείται ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να έχουν κάνει κίνηση για τον Λούκας Βιγιαφάνιες του Παναιτωλικού.

Ο Παναθηναϊκός δεν σταματάει στο φετινό μεταγραφικό παζάρι προσπαθώντας να αποκτήσει ότι καλύτερο υπάρχει εντός συνόρων, μετά τον Μπουμάλ, και οι πράσινοι έχουν κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες που παίζει στον Παναιτωλικό.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ γύρω από την ομάδα του Αγρινίου οι άνθρωποι του τριφυλλιού έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές για την απόκτηση του έχοντας έρθει σε επαφή με την ομάδα στην οποία ανήκει ο 24χρονος ποδοσφαιριστής.

Τα δικαιώματα του ανήκουν σε ποσοστό (τουλάχιστον) 80% στην Ιντεπεντιέντε, με το συμβόλαιό του μάλιστα να λήγει στις 30 Ιουνίου του 2017.

Η Ιντεπεντιέντε έχει βάλει buying option όμως η οποία είναι υψηλότατη, οπότε τα πράγματα δεν είναι εύκολα και μένει να δούμε αν προχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό τη συγκεκριμένη περίπτωση και πόσα χρήματα είναι σε θέση να προσφέρουν.

Ο Βιγιαφάνιες ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό ήταν εκπληκτικός στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο κάνοντας τον Στραματσόνι να τον προσέξει κατευθείαν και να τον ζητήσει από τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί τη δεδομένη στιγμή να προχωρήσει στην απόκτηση τόσο του Μολέντο όσο και του Βιγιαφάνιες καθώς και οι δυο είναι ξένοι και θα πρέπει να αποχωρήσει ο Ατζαγκούν που δεν υπολογίζεται.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ