ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει για Δευτέρα (25/7) η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού

Πάει για Δευτέρα (25/7) η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού

Για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί η εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μαζί και παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων του τριφυλλιού.

Για την Δευτέρα 25 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού από την PUMA. Τις τελευταίες μέρες εκπρόσωποι των δυο πλευρών είχαν καθημερινές επαφές προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελικές λεπτομέρειες και να φιξαριστεί ο τόπος αλλά και ο τρόπος της παρουσίασης.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε μάλιστα η παρουσίαση των εμφανίσεων να συνδυαστεί με την παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού.

Σε ότι έχει να κάνει με τις τρεις φανέλες της επόμενης περιόδου το Sport24.gr είχε σημειώσει σε σχετικό ρεπορτάζ πως το τριφύλλι επιστρέφει και πάλι στις οριζόντιες πράσινες και άσπρες ρίγες σε μια παραλλαγή της εμφάνισης που αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού πριν από δυο χρόνια. Και σε αντίθεση με εκείνη τη φανέλα η φετινή πρώτη εμφάνιση θα έχει και γιακά. Όπως έχει για παράδειγμα η φετινή δεύτερη εμφάνιση της Άρσεναλ και η πρώτη πρωταθλήτριας της Premier League η Λέστερ.

Άσπρη και μπλε

Όπως συνέβη και πέρυσι έτσι και φέτος η δεύτερη φανέλα του Παναθηναϊκού θα είναι λευκή με κάποιες πράσινες αποχρώσεις και η τρίτη μπλε. Σε σχέση με την τρίτη όμως καθώς η περσινή μπλε είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις οι πληροφορίες λένε πως δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή.

Ενώ ήδη έχει παρουσιαστεί η φετινή εμφάνιση των γκολκίπερ των πράσινων καθώς χρησιμοποιήθηκε στα φιλικά που έχει δώσει έως τώρα ο Παναθηναϊκός από τους τερματοφύλακες του τριφυλλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ