ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάει για αναβολή η προσφυγή του Χουλτ, εκδίκαση και για Κουτρουμπή

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Για το μεσημέρι της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των προσφυγών των Νίκλας Χουλτ και Γιώργου Κουτρουμπή με τον Παναθηναϊκό να επιδιώκει την αναβολή και των δυο υποθέσεων.

Ο Παναθηναϊκός κάθε Σαββατοκύριακο παίζει μπάλα στους αγωνιστικούς χώρους και τις καθημερινές αναγκάζεται να παίζει μπάλα στα δικαστήρια.

Για την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένες οι εκδικάσεις δυο προσφυγών παικτών που άνηκαν στο φετινό ρόστερ των πράσινων. Ο λόγος για τους Νίκλας Χουλτ και Γιώργου Κουτρουμπή.

Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει αναβολή και στις δυο περιπτώσεις θέλοντας να παρατείνει για λίγο της υποθέσεις με τους δυο παίκτες και να βρει μια συμβιβαστική λύση. Βέβαια επειδή και οι δυο ποδοσφαιριστές πρέπει άμεσα να βρουν τη νέα τους ομάδα είναι δύσκολο να υπάρξει μεγάλη αναβολή.

Οι δυο περιπτώσεις είναι διαφορετικές. Σε αυτή του Χουλτ και ο ίδιος ο Σουηδός μπακ άλλαξε στάση τις τελευταίες μέρες καθώς πλέον θέλει ο Παναθηναϊκός να κερδίσει κάτι από την παραχώρηση του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει μάλιστα η "Live Sport" ο Χουλτ περιμένει μια πρόταση από την Αγγλία που θα αποφέρει στο τριφύλλι και ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ.

Αναφορικά με τον Κουτρουμπή ο διεθνής αμυντικός απαιτεί ένα ποσό κοντά στις 80.000 ευρώ προκειμένου να αποσύρει την προσφυγή του εις βάρος του Παναθηναϊκού. Δεν αποκλείεται και στη δική του περίπτωση να υπάρξει αναβολή στην εκδίκαση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ