ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ομάδα και κόσμος, είμαστε ένα"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ομάδα και κόσμος, είμαστε ένα"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τους θεατές του ημιτελικού με τον ΟΦΗ για την ώθηση που έδωσαν στους ποδοσφαιριστές και για την προστασία του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Η ατμόσφαιρα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" ήταν συγκλονιστική το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης και έδωσε μεγάλη ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου, ώστε να προκριθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με το 3-0 επί του ΟΦΗ.

Για αυτό, με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε διπλά τους 16.000 θεατές του δεύτερου ημιτελικού, για τη συμπαράσταση τους και ταυτόχρονα, για την προσοχή που επέδειξαν.

Επίσης, ευχαρίστησε τους πρώην παίκτες του Τριφυλλιού οι οποίοι υπέγραψαν τους διακανονισμούς και συνέβαλαν στη λήψη της άδειας του Παναθηναϊκού από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί τον κόσμο που σε μία κατάμεστη Λεωφόρο, με τον παλμό, την αγάπη και τη μαχητική του ψυχή, ώθησε την ομάδα στη νίκη και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τη στήριξη και τη συνεργασία των φιλάθλων μας, η ομάδα πετυχαίνει τους αγωνιστικούς της στόχους, η ιστορική μας έδρα προστατεύεται και ο Παναθηναϊκός προχωρά πάνω σε υγιείς βάσεις. Σε κάθε φίλαθλο του Παναθηναϊκού αξίζει ένα θερμό χειροκρότημα.

Με αφορμή την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής άδειας, θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν με τον Σύλλογο -και ιδιαίτερα όσους δεν αγωνίζονται σήμερα στον Παναθηναϊκό- καθώς το πνεύμα συνεργασίας και η αποδοχή τους στους διακανονισμούς, διευκόλυναν την αρτιότερη συμπλήρωση του φακέλου μας.

Ομάδα και κόσμος είμαστε ένα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ