ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Υπέρ του συστήματος ο Βασσάρας"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Υπέρ του συστήματος ο Βασσάρας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγκαταλέγει τον Βασσάρα στους υπευθύνους για την καταστροφή της ελληνικής διαιτησίας και τόνισε ότι πλέον θα κρίνεται καθημερινά στο προσκήνιο.

Τηρώντας αταλάντευτη στάση εναντίον της εμπλοκής του Κύρου Βασσάρα στη διαιτησία, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ορισμού του ως επιδιαιτητή. Αφού τον χαρακτηρίζει μέρος του "συστήματος" και τον χρήζει συνυπεύθυνο για τη ζημιά που έχει υποστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, χαρακτηρίζει ως θετικό γεγονός το γεγονός ότι ήρθε στο προσκήνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Μετά την τοποθέτηση του Κύρου Βασσάρα στη νευραλγική θέση του επιδιαιτητή, η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός οφείλει να υπενθυμίσει ότι o συγκεκριμένος παράγοντας λειτούργησε υπέρ του συγκεκριμένου και γνωστού σε όλους συστήματος που κατέστρεψε τη διαιτησία και προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο ελληνικό πόδόσφαιρο.

Η διαφορά είναι ότι στο σύντομο διάστημα της προσωρινής παρουσίας του στη θέση του επιδιαιτητή δεν θα μπορεί να κρύβεται πίσω από πρόσωπα και θέσεις. Πλέον αφήνει την παρασκηνιακή του παρουσία και έρχεται στο προσκήνιο. Όλες του οι αποφάσεις θα κρίνονται καθημερινά.

Και εκεί θα φανεί εάν είναι σε θέση να υπηρετήσει αξιοπρεπώς το πόστο που ανέλαβε ή θα συνεχίσει τον ίδιο δρόμο που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια…".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ