ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Θα μας δικάσει επιτροπή από τον Πειραιά"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Θα μας δικάσει επιτροπή από τον Πειραιά"
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό σχολίασαν ειρωνικά την οργή που εκφράστηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για το κατηγορητήριο για τα γεγονότα της Λεωφόρου. Συμπόρευση με την ενημέρωση της ΓΓΑ, δεν παίρνει εισιτήρια για την Πάτρα.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια που συνέβησαν στο "Απόστολος Νικολαΐδης", μετά την ανακοίνωση για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι του Σαββάτου (21/11). Στη διοίκηση του Ολυμπιακού το κατηγορητήριο δεν θεωρήθηκε επαρκές, με αποτέλεσμα να εκφράσουν την οργή τους.

Από τον Παναθηναϊκό δεν άφησαν ασχολίαστη τη θέση του Ολυμπιακού και έδωσαν τη δική τους, ειρωνική απάντηση:

"Ε όχι και να μιλάει ο Ολυμπιακός για ελλείψεις σε εκθέσεις. Η λίστα με διαιτητές και παρατηρητές αγώνων Ολυμπιακών που έπαθαν αμνησία, δεν έχει τελειωμό. Το επόμενο στάδιο είναι να μας δικάσει επιτροπή παραγόντων της ομάδας του Πειραιά".

Συμπορεύεται με τη ΓΓΑ η ΠΑΕ

Το Sport24.gr αποκάλυψε με αποκλειστικό ρεπορτάζ την Τετάρτη (25/11) ότι η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου και του Σταύρου Κοντονή συνοδεύτηκε από εντάσεις και φωνές, αλλά στο φινάλε συμφωνήθηκε μία κοινή ενημέρωση, η οποία αποτυπώνει ένα συναινετικό κλίμα και μία διάθεση για ηρεμία και νηφαλιότητα.

Από τον Παναθηναϊκό τοποθετήθηκαν για το ραντεβού την Πέμπτη (26/11), εκφράζοντας τη σύμφωνη γνώμη τους για το δελτίο Τύπου της ΓΓΑ, χωρίς να διαψεύσουν τα γραφόμενα και υποστηρίζοντας ότι θα συνεργαστούν για την καταπολέμηση της βίας.

Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλεγαν ότι "είμαστε σύμφωνοι με όσα αποτυπωθηκαν στο χθεσινό δελτίο Τύπου της ΓΓΑ και κινούμαστε σταθερά στην κατεύθυνση της συνεργασίας με την Πολιτεία για την πάταξη της βίας στα γήπεδα".

Δεν παίρνει εισιτήρια για την Πάτρα

Στο μεταξύ, την Πέμπτη (26/11) έγινε σύσκεψη μέτρων ασφαλείας στην Πάτρα για το ματς Κυπέλλου με την Παναχαΐκή και αποφασίστηκε ο Παναθηναϊκός να μην λάβει εισιτήρια. Παράλληλα, η γηπεδούχος εξέδωσε ανακοίνωση για την πώληση των εισιτηρίων:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους πως η διάθεση των εισιτηρίων για τα παιχνίδια με Λάρισα και Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει και ήδη τα φθηνά εισιτήρια κάνουν φτερά.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τα δύο μεγάλα παιχνίδια της ομάδας μας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ρήγα Φεραίου 75 1ος όροφος) σήμερα μέχρι τις 21:00, αύριο Παρασκευή 10:00-19:00 και Σάββατο 10:00-15:00.

Να θυμίσουμε πως μέχρι το τέλος της προπώλησης των εισιτηρίων οι φίλαθλοι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τις δύο σημαντικές αναμετρήσεις μόνο με 20 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ