ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Παραληρηματικές ύβρεις που ντροπιάζουν τον Ατρόμητο"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Παραληρηματικές ύβρεις που ντροπιάζουν τον Ατρόμητο"
Παναθηναϊκός, σήμα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε με ανακοίνωση στον Ατρόμητο, κάνοντας λόγο για χυδαίες και υβριστικές επιθέσεις, για αγοραίες συμπεριφορές, ενώ αιχμές εκτοξεύονται στον διαιτητή Μάνταλο.

Ο Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση λίγη ώρα μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό, για τη 12η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με την οποία εξαπέλυσε επίθεση στον διαιτητή Μάνταλο. Ακολούθησε το "τριφύλλι", μόνο που εκτός από τον ρέφερι, αιχμές εκτοξεύονται και προς τους Περιστεριώτες.

Οι "πράσινοι" κάνουν λόγο για χυδαίες και υβριστικές επιθέσεις, για αγοραίες συμπεριφορές, τονίζοντας ότι "ντροπιάζουν την ίδια την ομάδα του Ατρομήτου και περιμένουμε από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν άμεσα".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: " Το Σάββατο στο γήπεδο του Περιστερίου γίναμε μάρτυρες χυδαίων και υβριστικών επιθέσεων από παράγοντες της ομάδας του Ατρομήτου κατά μελών του Παναθηναϊκού. Όλα ξεκίνησαν με τη λήξη της αναμέτρησης όταν άνθρωποι του πάγκου των γηπεδούχων επιτέθηκαν απρόκλητα λεκτικά σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ομάδας μας. Συνεχίστηκαν με αγοραίες συμπεριφορές στο χώρο των αποδυτηρίων και κατέληξαν κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Και όλα αυτά από υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του Ατρομήτου, όπως ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος πρόσφατα παραπέμφθηκε σε δίκη με την κατηγορία της αλλοίωσης αποτελεσμάτων, κάτι που συνιστά κακουργηματική πράξη. Τέτοιες παραληρηματικές ύβρεις όχι απλά δεν αγγίζουν τον Παναθηναϊκό, τα εκατομμύρια των φίλων του και την τεράστια Ιστορία του, αλλά ντροπιάζουν την ίδια την ομάδα του Ατρομήτου. Τις θεωρούμε απαράδεκτες και περιμένουμε από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν άμεσα.

Όσο για τη διαιτησία του γνωστού στο πανελλήνιο κ. Μάνταλου, η φράση «στα τρία κόρνερ πέναλτι», απέκτησε άλλη οντότητα αφού στις τρεις παραβάσεις πέναλτι που υπέπεσαν ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, υπέδειξε τη μία. Κατόρθωσε δε να αφήσει επί 94 λεπτά στο γήπεδο τους Ρισβάνη, Ουάρντα οι οποίοι έπρεπε να είχαν αποβληθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ένταση Σπανού με Ουζουνίδη, Παπαβασιλείου στην αποχώρηση του Παναθηναϊκού
Κάναντι: "Αλαζόνας ο διαιτητής, μας αδίκησε"
Ισοπαλία στο Περιστέρι, στο 1-1 Ατρόμητος και Παναθηναϊκός

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ