ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο Τάσσος Στεφάνου αφιέρωσε τη ζωή του στο τριφύλλι"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο Τάσσος Στεφάνου αφιέρωσε τη ζωή του στο τριφύλλι"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση με αφορμή το θάνατο του Τάσσου Στεφάνου, ο οποίος έφυγε απ' τη ζωή σε ηλικία 72 ετών.

Το ελληνικο μπάσκετ πενθεί σήμερα (19/12), αφού έφυγε από τη ζωή ο άλλοτε Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάσσος Στεφάνου, o οποίος ήταν ταλαιπωρημένος έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο.

Με αφορμή την απώλεια του Τάσσου Στεφάνου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως "ως αθλητής, προπονητής ή παράγοντας αφιέρωσε τη ζωή του στο "τριφύλλι" δίνοντας ένα ολοκάθαρο στίγμα του τι σημαίνει Παναθηναϊκός".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα για το Σύλλογό μας, καθώς είμαστε αναγκασμένοι να συμβιβαστούμε με την απώλεια του Τάσου Στεφάνου, ενός ανθρώπου που ταυτίστηκε με τον Παναθηναϊκό και τον υπηρέτησε με ταπεινότητα και ήθος για περισσότερο από μισό αιώνα. Ως αθλητής, προπονητής ή παράγοντας αφιέρωσε τη ζωή του στο "τριφύλλι" δίνοντας ένα ολοκάθαρο στίγμα του τι σημαίνει Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός πενθεί. Η οικογένεια και οι οικείοι του Τάσου θα είναι για πάντα περήφανοι για τη μνήμη του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ