ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο Ρενέ Χένρικσεν θα είναι νικητής"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο Ρενέ Χένρικσεν θα είναι νικητής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, εξέφρασε τη στήριξη της στον Ρενέ Χένρικσεν που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Δανία, ο Ρενέ Χένρικσεν αποκάλυψε ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου και δήλωσε αποφασισμένος να παλέψει για τη ζωή του μέχρι τέλους.

Μια είδηση που δεν άφησε ασυγκίνητο τον κόσμο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, καθώς ο Ρενέ Χένρικσεν αποτέλεσε κόσμημα για τα ελληνικά γήπεδα με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Η "πράσινη" ΠΑΕ με τη σειρά μέσω επίσημης ανακοίνωσης εξέφρασε τη στήριξη της στον 48χρονο Δανό, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "ο Ρενέ Χένρικσεν θα είναι νικητής σε έναν ακόμα αγώνα υψηλών απαιτήσεων".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ένας από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές που τίμησαν με την αγωνιστική και όχι μόνο παρουσία τους τον Παναθηναϊκό και τα ελληνικά γήπεδα, με θάρρος περισσό ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα.

Ο Ρενέ Χένρικσεν θα είναι νικητής σε έναν ακόμα αγώνα υψηλών απαιτήσεων. Οι ευχές όλων για γρήγορη και επιτυχή έκβαση είναι μαζί του".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα post Δημάτου, Καραπαπά, ΠΑΟΚ για τον Χένρικσεν
Ο Μικάελσεν άλλαξε τη φωτογραφία του στο facebook για τον Χένρικσεν
Δίνει μάχη με τον καρκίνο ο Χένρικσεν
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ