ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο Παναθηναϊκός δεν κλέβει παιχνίδια, τα κερδίζει μέσα στο γήπεδο"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο Παναθηναϊκός δεν κλέβει παιχνίδια, τα κερδίζει μέσα στο γήπεδο"
Παναθηναϊκός, σήμα

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία απάντησε στην δήλωση του Αλέξη Κούγια λέγοντας πως το τριφύλλι δεν κλέβει παιχνίδια αλλά τα κερδίζει στο γήπεδο και πως το ήθος του Ουζουνίδη δεν χωράει αμφισβήτηση.

Με επίσημη ανακοίνωση απάντησε ο Παναθηναϊκός στην δήλωση του Αλέξη Κούγια και των όσων ισχυρίστηκε για το πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες αλλά και όσα είχε πει ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τη λήξη της αναμέτρησης.

Η πράσινη ΠΑΕ ανέφερε πως το τριφύλλι δεν κλέβει παιχνίδια αλλά τα κερδίζει μέσα στο γήπεδο ενώ τόνισε πως το ήθος του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν χωράει αμφισβήτηση και τα όσα λέει εκθέτουν τον πάγκο της ομάδας του.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού σημειώνει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σέβεται απόλυτα την ΑΕΛ και την ιστορία της και αύριο θα αγωνιστεί με πάθος για τη νίκη όπως άλλωστε κάνει σε κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα, όσα υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, όχι μόνο απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, αλλά επιπλέον δεν τιμούν την ιστορία και το ήθος της ομάδας που εκπροσωπεί. Ο Παναθηναϊκός δεν κλέβει παιχνίδια, αλλά τα κερδίζει μέσα στο γήπεδο! Όσο για το ήθος του προπονητή μας, Μαρίνου Ουζουνίδη, όχι μόνο δεν χωρά καμιά αμφισβήτηση, αλλά τα όσα ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ εκθέτουν τον… πάγκο της ομάδας του».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ