ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο Κύζας έδειξε τις ικανότητες του"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Ο Κύζας έδειξε τις ικανότητες του"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άφησε υπονοούμενα για την επιλογή του Κύζα ως διεθνή και τόνισε ότι ο στόχος του παρασκηνίου είναι να πλήξει τον Παναθηναϊκό με κάθε τρόπο.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ατρόμητο με 1-2, αλλά οι διοικούντες του έχουν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Κύζα. Στη διοίκηση θεωρούν ότι ο διεθνής ρέφερι έκανε ότι μπορούσε για να τους στερήσει τη νίκη και κάλεσαν τη Δικαιοσύνη να επέμβει προκειμένου να σταματήσουν ανάλογα φαινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν βρισκόμαστε στη διόλου ευχάριστη θέση να ασχοληθούμε με όσους μανιωδώς προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο δρόμο του Παναθηναϊκού.

Είναι ευδιάκριτη η συνωμοσία των ανθρώπων που έχουν μάθει να ζουν στη σκιά του παρασκηνίου με έναν και μοναδικό στόχο: να πλήξουν παντοιοτρόπως τον Παναθηναϊκό. Είμαστε η μία και μοναδική ομάδα που συστηματικά πλήττεται από το συγκεκριμένο σύστημα.

Μετά τον Βοσκάκη στην Ξάνθη, τον Αρετόπουλο στην Τούμπα, άλλο έναμέλος της ελληνικής διαιτησίας, ο Κύζας έδειξε σε όλους τις… ικανότητές του. Απολύτως κατανοητό μετά από αυτά πώς του δίδεται σήμα διεθνή διαιτητή από 1η Ιανουαρίου.

Είμαστε υποχρεωμένοι να καλέσουμε την Δικαιοσύνη να παρέμβει, προκειμένου να σταματήσει η απάτη που συντελείται και έχει ως αποτέλεσμα τον παράνομο πλουτισμό μιας συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ