ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Λανθασμένη και ανεύθυνη η απόφαση του διαιτητή"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Λανθασμένη και ανεύθυνη η απόφαση του διαιτητή"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση και έκανε λόγο για λανθασμένη και ανεύθυνη η απόφαση του διαιτητή σχετικά με την αναβολή, ενώ τονίζει πως καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Αναλυτικά όσα αναφέρει.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποίοα κάνει λόηγο για καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή και πως κατά παράβαση των κανονισμών προχώρησε στην απόφαση της μη διεξαγωγής του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League. Πάντως, καταδικάζει απερίφραστα τη βία και αναφέρεται στα γεγονότα που συνέβησαν στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταδικάζει απερίφραστα τη βία. Μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό δύο- τρεις άφρονες οπαδοί του Παναθηναϊκού προχώρησαν σε μεμονωμένες ενέργειες ρίχνοντας φωτοβολίδες κατά την έξοδο ποδοσφαιριστών της αντιπάλου ομάδας.

Δύο ώρες μετά το συμβάν και παρότι στη συνέχεια δεν συνέβη το παραμικρό, ο διαιτητής κατά παράβαση των κανονισμών προχώρησε στην απόφαση της μη διεξαγωγής του αγώνα, παραγνωρίζοντας τις συνέπειες της απόφασης του αυτής, η οποία ήταν βέβαιο ότι θα οδηγούσε στα απαράδεκτα και απολύτως καταδικαστέα επεισόδια που είδε όλη η Ελλάδα και έπληξαν τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό ποδοσφαιρο.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το αρμόδιο όργανο που θα επιληφθεί, θα τοποθετήσει το θέμα στη σωστή του διάσταση για την καθόλα λανθασμένη και ανεύθυνη απόφαση του διαιτητή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ