ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Καμία πρόθεση για διάλυση της τμημάτων της Ακαδημίας"

Φύσσας

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Καμία πρόθεση για διάλυση της τμημάτων της Ακαδημίας"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη φημολογία και τα δημοσιεύματα για "διάλυση ομάδων και απαξίωση του φυτωρίου του συλλόγου". Η τοποθέτηση του διευθυντή της ακαδημίας, Τάκη Φύσσα.

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων ότι η ακαδημία του Παναθηναϊκού απαξιώνεται προχώρησε η πράσινη ΠΑΕ. Το "τριφύλλι" εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας σε δημοσιεύματα που ήθελαν την "συρρίκνωση" των τμημάτων υποδομής το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν αυτό δεν ισχύει και αν ίσχυε δεν θα είχαν ήδη ανακοινωθεί δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών "που σύμφωνα με τους «εφευρέτες» θα καταργούσαμε ομάδες".

Επίσης στην ανακοίνωση υπάρχει και μια δήλωση του τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής Τάκη Φύσσα ο οποίος αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα.

Οι "πράσινοι" ανέφεραν:

"Το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν έστω και σποραδικά δημοσιεύματα για το μέλλον της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά τα γραφόμενα για διάλυση ομάδων και απαξίωση του φυτωρίου του συλλόγου. Είναι απορίας άξιο πώς μπορούν να προκύπτουν τέτοια αναληθή δημοσιεύματα όταν εδώ και ημέρες επισήμως έχουν ανακοινωθεί δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών σε ηλικίες που σύμφωνα με τους «εφευρέτες» θα καταργούσαμε ομάδες".

Ο διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας τοποθετήθηκε σχετικά:

"Ουδέποτε τέθηκε θέμα διάλυσης ή αποδυνάμωσης ομάδων της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως όλοι μας αναλογιζόμενοι τις οικονομικές ιδιαιτερότητες της εποχής, προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τη λειτουργία του φυτωρίου του συλλόγου. Σταθερά στην πορεία των χρόνων ο Παναθηναϊκός υπήρξε πρωτοπόρος στη λειτουργία της ακαδημίας του και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Το πλάνο που χαράξαμε για την ακαδημία του Παναθηναϊκού προχωράει δίχως αλλαγές και φυσικά χωρίς καμία πρόθεση διάλυσης ομάδων".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24