ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Η δραστηριότητα του κ. Μαρινάκη μας μαθαίνει πολλά"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Η δραστηριότητα του κ. Μαρινάκη μας μαθαίνει πολλά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για δεύτερη ημέρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καταφέρθηκε εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη και εγκάλεσε τον Εφέτη, Ανδρέα Παπαδημητρίου να εξαιρεθεί από την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει την καταγγελτική πολιτική εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη και εξέδωσε νέα ανακοίνωση σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, σχολιάζει με ειρωνεία τις δραστηριότητες του Μαρινάκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και καταλήγοντας, ζήτησε την εξαίρεση του Εφέτη, Ανδρέα Παπαδημητρίου, από την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η πολυσχιδής δραστηριότητα του κ. Μαρινάκη στον χώρο του ποδοσφαίρου μάς έχει κάνει πράγματι πιο σοφούς. Χάρη στις συνομιλίες αυτού και των Γιάννη Βρέντζου και Σάββα Θεοδωρίδη μάθαμε πώς διεξάγονται «αποτελεσματικά» εκλογές στην ΕΠΟ, πώς ορίζονται φίλα προσκείμενοι και αποτελεσματικοί διαιτητές σε αγώνες που… μας ενδιαφέρουν, πώς «κανονίζονται» δικαστικές αποφάσεις που καθορίζουν την άνοδο ή μη ομάδων στην επόμενη κατηγορία, πώς βουλώνονται τα στόματα δημοσιογράφων και πολλά άλλα. Προσφάτως μάθαμε και πώς γίνεται το αποτελεσματικό ξέπλυμα με διπλά συμβόλαια και οικονομικά ιδρύματα στο εξωτερικό.

Αλλά η συνεισφορά του κ. Μαρινάκη δεν σταματά εδώ. Μας μαθαίνει και αποτελεσματικούς τρόπους υπεράσπισης: όταν δεν μας αρέσει ο Εισαγγελικός Λειτουργός που χειρίζεται την υπόθεση μας, κάνουμε (μαζί με τους συγκατηγορούμενους μας) αλλεπάλληλες αιτήσεις εξαίρεσης μέχρι να πετύχουμε τον σκοπό μας. Τι και αν 11 Εισαγγελείς και 33 Δικαστές απέρριψαν τις αιτήσεις μας; Εμείς θα κάνουμε και άλλες μέχρι να βρεθεί Συμβούλιο που θα κάνει δεκτή την αίτησή μας.

Υ.Γ. Εύλογα αναμένουμε την αυτοεξαίρεση του καθ’ όλα σεβαστού πλην όμως μισθοδοτούμενου και από την ΕΠΟ αξιότιμου κ. Εφέτου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ