ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με Άγιαξ"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με Άγιαξ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση της για το ματς με τον Άγιαξ εξαντλήθηκαν. Ξεπέρασαν τις 5.000 οι αιτήσεις.

Τεράστιο ήταν το ενδιαφέρον των φίλων του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ (24/11) στην Ολλανδία. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού αναγκάστηκαν να εκδώσουν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τους οπαδούς για το τεράστιο ενδιαφέρον τους ενημερώνοντας τους παράλληλα ότι τα εισιτήρια τελείωσαν.

Είναι εύλογο να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφού είχε στη διάθεσή της 2.600 εισιτήρια και οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 5.000.

Για αυτό το λόγο οι πράσινοι ζήτησαν δύο φορές περισσότερα εισιτήρια από τον Άγιαξ ωστόσο η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους πως τα εισιτήρια του αγώνα Άγιαξ – Παναθηναϊκός (24/11, 19:00 τοπική ώρα, Amsterdam Arena) έχουν εξαντληθεί και ως εκ τούτου παρακαλούμε πολύ τον κόσμο να μην αποστέλλει άλλα αιτήματα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει δύο φορές από τον Άγιαξ την προμήθεια επιπλέον εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων μας, χωρίς δυστυχώς το αίτημα να γίνει αποδεκτό.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας στην Ομάδα και λυπούμαστε που λόγω της τεράστιας ζήτησης ήταν ανέφικτο να εξυπηρετηθούν όλοι, καθώς ακολουθήθηκαν τα κριτήρια που είχαν ορισθεί σε προηγούμενη σχετική ανακοίνωση.

Όσοι φίλαθλοι εξασφάλισαν εισιτήριο έχουν ενημερωθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω e-mail".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ