ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Είναι άδικη η απόφαση"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Είναι άδικη η απόφαση"

Ο Παναθηναϊκός απάντησε με μια ολιγόλεπτη ανακοίνωση στην απόφαση της Super League για αφαίρεση τριών βαθμών ενώ όπως αναφέρει μέσα από τις δυσκολίες η ομάδα θα φτάσει στα αστέρια.

Άδικη χαρακτήρισε την απόφαση της Super League για την αφαίρεση των τριών βαθμών η πράσινη ΠΑΕ με μια ανακοίνωση μόλις δώδεκα λέξεων με τους πράσινους μάλιστα να χρησιμοποιούν και ένα λατινικό ρητό το οποίο τονίζει ότι μέσα από τις δυσκολίες ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στα αστέρια.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Η σημερινή απόφαση μας θλίβει και είναι άδικη. Per aspera ad astra (σ.σ. Μέσα από τις δυσκολίες θα φτάσουμε στα άστρα".

Στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή αναμένεται να καταθέσουν έφεση, υπάρχουν και φωνές μέσα στην ΠΑΕ που λένε ότι δεν θα έχει ουσία καθώς και στο δευτεροβάθμιο όργανο η πειθαρχική της ΕΠΟ θα είναι αυτή που θα αποφασίσει και όπως τόνιζαν: "Η ποινή μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη και όχι μικρότερη".

Οπότε πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι τελικά θα γίνει και αν μετά την δημοσιοποίηση του σκεπτικού υπάρξει και νέα τοποθέτηση από πλευράς των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ