ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν είδαμε το 50-50 για την ομάδα του Πειραιά"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν είδαμε το 50-50 για την ομάδα του Πειραιά"
Ηρακλής, Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το 50-50 που προβλέπει το ισπανικό μοντέλο "δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά" σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή τη διαιτησία του Φωτιάδη στο Ηρακλής - Ολυμπιακός.

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Ανανία Φωτιάδη στο Ηρακλής - Ολυμπιακός εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" υποστηρίζουν ότι το 50-50 που προβλέπει το ισπανικό μοντέλο στη διαιτησία της Super League "δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά".

Το "τριφύλλι" ανέφερε ότι περιμένει να πληροφορηθεί την πειθαρχική κρίση για τον συγκεκριμένο διαιτητή, επισημαίνει στον Κύρο Βασάρα ότι "θα είναι κρίμα γι’ αυτόν να χαθεί η μοναδική ευκαιρία που του εμφανίσθηκε να συμμετέχει στο συμμάζεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Η ανακοίνωση:

"Η εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου στη Διαιτησία της Super League, προβλέπει το 50-50 για ΟΛΕΣ τις ομάδες, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει για την ομάδα του Πειραιά με βάση τον χθεσινό αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Περιμένουμε να πληροφορηθούμε λοιπόν, την πειθαρχική κρίση για τον συγκεκριμένο διαιτητή. Θέλουμε όμως, να επισημάνουμε στον κ. Βασάρα, ότι θα είναι κρίμα γι’ αυτόν να χαθεί η μοναδική ευκαιρία που του εμφανίσθηκε να συμμετέχει στο συμμάζεμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σαραϊδάρης γνωρίζει καλά τι διακυβεύεται από πρώτο χέρι, ως εκπρόσωπος της S.L., όσο δε για τον τοποθετημένο από τους υπόδικους της ΕΠΟ κ. Γκρούτση, βαστάμε μικρό καλάθι.

Και κάτι ακόμα που αφορά τον κ. Βασάρα.Η υστεροφημία του και ο τίτλος του «εκλεκτού» της UEFA, θα κριθεί και από την αντοχή που θα επιδείξει να μην υποκύψει στις πιέσεις που του ασκούνται, να επανέλθουν σε ενέργεια Παπάδες, διάκοι και εξαπτέρυγα της ελληνικής διαιτησίας".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ