ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Αύριο πληρώνουμε"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως την Τετάρτη θα μπουν χρήματα - το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου - σε όλους τους παίκτες προκειμένου να σταματήσει η αποχή των πράσινων από τις προπονήσεις.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κατάλαβε ότι δεν μπορεί να καθυστερεί περισσότερο τις πληρωμές, ούτε μπορεί να ξεχωρίζει σε Έλληνες και ξένους.

Για αυτό και υπό το φόβο του να κατέβουν οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού χωρίς προπόνηση στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο αποφάσισε να βάλει σε όλους ανεξαιρέτως - Έλληνες ή ξένους - χρήματα κατά τη διάρκεια της αυριανής (Τετάρτη, 11/4) μέρας.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι πράσινοι: "Αύριο το πρωί θα αρχίσουν οι πληρωμές όλων των ποδοσφαιριστών με την κατάθεση των χρημάτων στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς".

Τόνιζαν μάλιστα πως άνθρωπος της διοίκησης θα είναι στο "Γ. Καλαφάτης" την Τετάρτη το απόγευμα για να δείχνει τη σχετική κατάθεση καθώς υπάρχει περίπτωση ένας παίκτης ανάλογα την τράπεζα του να δει τα χρήματα την επόμενη μέρα.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" τόνιζαν: " Το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί τα καταθετήρια θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές". Η σχετική ενημέρωση ανέφερε για το ποσό που θα δοθεί: " Αντιστοιχούν στο 30% του Δεκεμβρίου".

Λεφτά θα πάρει και ο Λουτσιάνο με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τονίζουν πως ο Βραζιλιάνος θα εισπράξει όσα είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ: " Χρήματα θα καταβληθούν και στον Λουτσιάνο βάση της συμφωνίας που έχει κάνει με την διοίκηση της ΠΑΕ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ