ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Αντίο σε έναν θρύλο"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Αντίο σε έναν θρύλο"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος απέστειλαν συλλυπητήριες επιστολές στην Π.Ο. της Ολλανδίας αλλά και στον Άγιαξ και την Μπαρτσελόνα για τον θάνατο του Γιόχαν Κρόιφ.

Ο απροσδόκητος χαμός του Γιόχαν Κρόιφ έχει προκαλέσει θρήνο σε ολόκληρο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πολλές ομάδες εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους και λένε το δικό τους "αντίο" στον "Ιπτάμενο Ολλανδό".

Το ίδιο έκανε και ο Παναθηναϊκός αλλά και προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος. Συγκεκριμένα τόσο οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ όσο και ο πρόεδρος του τριφυλλιού απέστειλαν συλλυπητήριες επιστολές στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας αλλά και στον Άγιαξ και την Μπαρτσελόνα εκφράζοντας συλλυπητήρια για το θάνατο του Γιόχαν Κρόιφ.

Επίσης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Γιόχαν Κρόιφ και με ένα ποστάρισμα που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook.

Συγκεκριμένα κάτω από το σχόλιο: " "Αντίο" σε έναν θρύλο του ποδοσφαίρου, τον οποίο η ομάδα μας συνάντησε στον τελικό του 1971..." υπήρχε και μια φωτογραφία του Κρόιφ από τον τελικό του Γουέμπλεϊ ενώ οι πράσινοι είχαν γράψει και στα Αγγλικά Goodbye to a legend"

"Αντίο" και από τον Ερασιτέχνη

Το δικό τους φόρο τιμής θέλησαν να αποδώσουν και οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανεβάζοντας και αυτοί μια φωτογραφία από τον τελικό του Γουέμπλεϊ και συνοδεύοντας την με το σχόλιο:

"Ήταν τιμή μας και προνόμιο να παίξουμε κόντρα στον καλύτερο, στο υψηλότερο επίπεδο... "αντίο"".

Δεν τον ξέχασαν, οι Εσιέν, Σάντσεθ

Και ο Μάικλ Εσιέν θέλησε να "αποχαιρετήσει" τον "Ιπτάμενο Ολλανδό" με τον Γκανέζο να ποστάρει στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία του Κρόιφ όπου έγραψε απλά: "RIP JOHAN CRUYF".

Λίγες ώρες αργότερα και ο Σέρχιο Σάντσεθ θέλησε να αποδώσει το "ύστατο χαίρε" γράφοντας και αυτός στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για τον Γιόχαν Κρόιφ.

Ο Ισπανός αμυντικός έγραψε: "Με εσένα μάθαμε έναν άλλο τρόπο να παίζουμε ποδόσφαιρο. Ημέρα θλίψης για το ποδόσφαιρο σε όλον τον κόσμο".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

"Αντίο" σε έναν θρύλο του ποδοσφαίρου, τον οποίο η ομάδα μας συνάντησε στον τελικό του 1971...

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στιςΠέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

It's been an honor and a privilege to play against the best, at the highest level... Goodbye No14 ⚽️☘ #cruyff #ripcruyff #panathinaikos #ucl #uclfinal #wembley

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Panathinaikos AC (@panathinaikos_1908) στις

R.I.P JOHAN CRUYFF#Legend

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Michael Essien (@iam_ess) στις

With you we met another way to play football.... D.E.P !!!! Day off for all the football of the world

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sergio Sanchez Ortega (@sergiosanchez_21) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ