ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Αλλοιώθηκαν τα συμφωνηθέντα"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Αλλοιώθηκαν τα συμφωνηθέντα"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατηγόρησε τη Superleague ότι δεν είχε τη σύμφωνη γνώμη της για την τοποθέτηση της κατά της αναστολής των πρωταθλημάτων. Απάντηση στον Βρέντζο.

Την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσε η ανακοίνωση της Superleague, μέσω της οποίας εκφράζεται η αντίθεση της στην αναστολή των πρωταθλημάτων. Συγκεκριμένα, κατηγορεί τον Συνεταιρισμό ότι στο τελικό κείμενο προστέθηκε μία παράγραφος, που δεν έχει τη σύμφωνη γνώμη πολλών μελών και αλλοιώνει αυτό που είχε συμφωνηθεί αρχικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με έκπληξη διάβασε την ανακοίνωση τηςSuper Leagueγια τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς εκ των υστέρων μετά την αποχώρηση πολλών μελών από το Δ.Σ προσετέθη παράγραφος που αλλοιώνει τα συμφωνηθέντα.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δηλώνει υποχρεωμένη να πειθαρχήσει στις αποφάσειςFIFA,UEFAκαι διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ περί των πρωταθλημάτων, θεωρεί ότι δύσκολα μπορεί να δει προκοπή το ποδόσφαιρο σε συνθήκες μαφιόζικων επιθέσεων και ελπίζει η Πολιτεία να διαλευκάνει γρήγορα όσα ανατριχιαστικά συμβαίνουν εις βάρος ανθρώπων και των οικογενειών τους ώστε να αποκατασταθεί η τάξη και η ευνομία στο ποδόσφαιρο".

Απάντηση στον Βρέντζο

Στο μεταξύ, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στη συνεδρίαση του ΔΣ της Superleague, είχε δώσει απάντηση στα λεγόμενα του Γιάννη Βρέντζου. Συγκεκριμένα, ο Μαυροκουλουλάκης ανέφερε ότι αυτά είναι συκοφαντίες και δεν γίνεται ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού να μεταχειρίζεται τόσο χοντρά ψέμματα, σε μία μέρα όπως αυτή που έχει καεί από εμπρησμό το σπίτι ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου. Επιπροσθέτως, κλήθηκε ο Βρέντζος να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς του και σύμφωνα με "πράσινες πηγές", το έπραξε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ