ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Άξιος ο μισθός του Βασσάρα"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Άξιος ο μισθός του Βασσάρα"
Βασάρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επίθεση εξαπέλυσε ο Παναθηναϊκός κατά του Κύρου Βαασάρα με αφορμή τους ορισμούς της 6ης αγωνιστικής και δη την επιστροφή των Παππά, Βοσκάκη και πάλι στην ενεργό δράση.

Οι ορισμοί της 6ης αγωνιστικής και η επιστροφή στην ενεργό δράση των Παππά, Βοσκάκη έφερε την αντίδραση του Παναθηναϊκού και την ολομέτωπη επίθεση των πράσινων κατά του Κύρου Βασσάρα. Οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ έλεγαν πως πλέον έπεσαν οι μάσκες και ο Βασσάρας μαζί με τους φίλους του από τον Πειραιά αγνοώντας τις ενστάσεις του κ. Σαραϊδάρη επιθυμούν να... ανατινάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά στο τριφύλλι έλεγαν:

"Άξιος ο μισθός του Κύρου Βασσάρα. Ο εκλεκτός του ελληνικού συστήματος βγήκε επιτέλους στο προσκήνιο, αποκαλύφθηκε και οι μάσκες έπεσαν.

Επίμονα, μεθόδευσε τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά πολύ περισσότερο σήμερα, των ορισμό όλων των καλόπαιδων της ελληνικής διαιτησίας, αγνοώντας τις ενστάσεις του τοποθετημένου από τη SL αρχιδιαιτητή Σαραϊδάρη.

Μαζί με τους φίλους του από τον Πειραιά, επιδιώκουν να ανατινάξουν ότι με κόπο συμφωνήθηκε στη S.L. και επιβλήθηκε στους υπόδικους της ΕΠΟ.

Τελικός στόχος, η ολοκληρωτική καταστροφή του ποδοσφαίρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ