ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ και Ερασιτέχνης για τον Αριστείδη Αλαφούζο

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ  ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ    Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ(ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ)  ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ(ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ) ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ EUROKINISSI

Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσαν ανακοινώσεις για το θάνατο του Αριστείδη Αλαφούζου και εξέφρασαν τη θλίψη τους.

Ο θάνατος του Αριστείδη Αλαφούζου, πατέρα του μεγαλομετόχου της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη συγκλόνισε την οικογένεια του Τριφυλλιού. Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης εξέδωσαν ανακοινώσεις και εξέφρασαν τη θλίψη τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

« Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Γιάννη Αλαφούζου και προσωπικά στον ίδιο, για την απώλεια του πατέρα του, Αριστείδη.

Ο πατριάρχης της οικογένειας Αλαφούζου υπήρξε σημαντικός παράγοντας στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου μας, με σπουδαία διαδρομή στα τεχνικά έργα, στη ναυτιλία και στα ΜΜΕ, με το έργο του να έχει διεθνή αναγνώριση.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

'' Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Αλαφούζου και προσωπικά στον κ. Γιάννη Αλαφούζο για την απώλεια του πατέρα του, Αριστείδη.

Η ελληνική κοινωνία έχει μεγάλη ανάγκη από ανθρώπους με δημιουργικότητα και πρωτοπόρο πνεύμα, οι οποίοι ταυτόχρονα να διέπονται από σπάνιες αρχές. Συνεπώς, όταν εκείνοι φεύγουν από τη ζωή, το κενό είναι δυσαναπλήρωτο. Όλα τα προαναφερθέντα ισχύουν απολύτως για τη ζωή και το έργο του Αριστείδη Αλαφούζου.

Η μνήμη του θα είναι αιώνια, όχι μόνο για τη διορατικότητα και τους δρόμους που άνοιξε στο επιχειρείν, αλλά και για την αθόρυβη -πλην πάρα πολύ ουσιαστική- προσφορά του προς το συνάνθρωπο. Είναι χαρακτηριστικές οι δωρεές του για ανέγερση νοσοκομείου στη γενέτειρά του Σαντορίνη, καθώς και στη δημιουργία εξωτερικής ογκολογικής κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Σωτηρία.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο., όπως και το σύνολο των φιλάθλων μας, μετέχει στο βαρύ πένθος του κ. Γιάννη Αλαφούζου. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε όλοι δίπλα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα σκεπάσει τον σπουδαίο Αριστείδη Αλαφούζο''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ