ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Χάσαμε από τον Κόντε, όχι από τον ΠΑΣ Γιάννινα"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στην απόδοση του Κόντε και στη χαμένη ευκαιρία του Μυστακίδη.

Η απόδοση του Κόντε και όχι η απόδοση του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά το τέλος του αγώνα στα Γιάννινα.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε πολλά εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ισπανό φορ ενώ στάθηκε και στη χαμένη ευκαιρία του Μυστακίδη. Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το 3-5-2, για το τι λέει στους παίκτες του ενώ σε ερώτηση αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα απάντησε αρνητικά.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Σήμερα δε χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα, χάσαμε όμως από την ικανότητα ενός σπουδαίου φορ όπως ο Κόντε. Θέλω να πω ότι πρέπει να προσέξει να μη δίνει δικαιώματα, γιατί η τελευταία φάση τον εκθέτει, θα μπορούσε να είχε πάρει κόκκινη κάρτα. Πρέπει να συνδυάζει την απόδοσή του με τη σωστή συμπεριφορά.

Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, χάσαμε μια ευκαιρία με τον Μυστακίδη και από εκεί και πέρα έκανε τη διαφορά η ποιότητα του Κόντε. Με το 2-0 στο ημίχρονο ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε στο β’ γιατί ο ΠΑΣ οπισθοχώρησε και γέμισε τους χώρους. Εμείς έχουμε τη διάθεση, τη θέληση αλλά και αρκετές αδυναμίες πλέον. Έτσι όμως έχουν τα πράγματα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για τη νίκη του».

Για το αν το 3-5-2, που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά φέτος, ήταν ένας σχηματισμός με σκοπό να αιφνιδιάσει τον ΠΑΣ και αν ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος :
«Όχι, ήταν κάτι που είχαμε δουλέψει αρκετά. Νομίζω ότι είχαμε καλή κυκλοφορία, κάναμε φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε αντίθεση με τον αντίπαλο».

Για το αν το αποτέλεσμα αποδίδει δικαιοσύνη:
«Νομίζω πως όχι. Ο ΠΑΣ δεν ήταν καλύτερος από μας μέσα στο γήπεδο. Τη διαφορά την έκανε η ατομική ποιότητα ενός παίκτη».

Για το τι λέει στους παίκτες του στα αποδυτήρια και πώς θέλει να ολοκληρωθεί η χρονιά:
«Να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για το αν έχει επηρεάσει το βάρος της φανέλας τους παίκτες:
«Βέβαια, όποια προβλήματα κι αν έχουμε μπαίνουμε να παίξουμε σαν Παναθηναϊκός. Μπαίνουν κάποια παιδιά που δεν είναι έτοιμα να ανταποκριθούν».

Για το τι φταίει και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι στα εκτός έδρας ματς:
«Στα εκτός έδρας πρέπει να είσαι προσεκτικός στην άμυνά σου και να κάνεις τις ευκαιρίες γκολ. Εμείς δεν το έχουμε κάνει μέχρι στιγμής».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ