ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης VS Αναστασίου σε φιλικό στην Ολλανδία

Ουζουνίδης VS Αναστασίου σε φιλικό στην Ολλανδία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός του Μαρίνου Ουζουνίδη θα τεθεί αντιμέτωπος σε φιλικό παιχνίδι με την Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου στο πλαίσιο προετοιμασίας των δυο ομάδων, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Ένα δυνατό αλλά και ιδιαίτερο φιλικό έκλεισε ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Οι πράσινοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, θα τεθούν αντιμέτωποι με την Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου.

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι Ουζουνίδης και Αναστασίου μετά τις μάχες του στην Ελλάδα στο πλαίσιο της Super League θα τεθούν αντιμέτωποι έστω και σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο προετοιμασίας των δυο συλλόγων.

Η φιλική αναμέτρηση έχει οριστικοποιηθεί και θα γίνει στις 11 Ιουλίου και θα πρόκειται για το δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα των πράσινων τα φιλικά στην Ολλανδία θα είναι τρία και συγκεκριμένα θα διεξαχθούν στις 7, 11 και 14 Ιουλίου.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κόρτραϊκ φυσικά είναι ιδιαίτερη όχι μόνο γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Ουζουνίδης με τον Αναστασίου αλλά και γιατί το τριφύλλι και οι παίκτες των πράσινων θα παίξουν κόντρα στον πρώην προπονητή τους ενώ τόσο οι μεν όσο και οι δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν πολλά γνώριμα πρόσωπα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ