ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Θα παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί πως η ομάδα του έχει και άλλα περιθώρια βελτίωσης και μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάτι που φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο 49χρονος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός πήρε μια δίκαιη νίκη που θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο εύκολη αν οι παίκτες του είχαν καλύτερη αντίδραση σε κάποια σημεία.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Ήταν μια δίκαιη νίκη που μπορούσε να έρθει πολύ πιο εύκολα αλλά στο τέλος λίγο έλειψε να μας τιμωρήσει η μπάλα αλλά σταθήκαμε τυχεροί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε τη διάθεση να δημιουργήσουμε και αν ήμασταν πιο αποφασιστικοί θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλο γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε έχοντας κόσμια συμπεριφορά. Βλέπετε ότι δεν χρειάζονται και βεγγαλικά για να δημιουργηθεί καλή ατμόσφαιρα και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που είναι κοντά μας. Αυτό μας δίνει βέβαια μεγαλύτερη ευθύνη καθώς πρέπει να παίζουμε ακόμα καλύτερα για αυτούς. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και κοιτάμε τη συνέχεια".

Αν βγάλουμε από την εξίσωση το -2 είναι μπροστά από τον Ολυμπιακό μπορεί αν αφήσει στην άκρη τα οικονομικά προβλήματα να παίξει ρόλο στο πρωτάθλημα μέχρι τέλους;
"Ο Παναθηναϊκός θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είπαμε και μετά το παιχνίδι ότι οι 15 βαθμοί είναι λίγοι και σε αυτό έχω και εγώ την ευθύνη γιατί έκανα κάποιες αλλαγές και το πληρώσαμε σε κάποια ματς. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη ποιότητα των παικτών αλλά πρέπει να αναλογιστούν και αυτοί γιατί έχουν τόσο διαφορετική εικόνα. Τα οικονομικά δεν ξέρω πως θα πάνε αλλά όπως είπα και στους παίκτες όταν φορούν τη φανέλα πρέπει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, να παίζουν με μαχητικό πνεύμα ώστε να κερδίσουμε στο τέλος.

Με τη Λαμία στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ άσχημη εικόνα, δεν ήταν το πρόβλημα ότι μπορεί να χάναμε. Μπορεί να μην κερδίσαμε αλλά στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε πρόσωπο, παίξαμε καλύτερα. Θα πρέπει να μην αλλάζουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Να προσπαθούμε περισσότερο για να έρθουν και τα τρίποντα εκτός έδρας".

Δεν μπορείτε να μεταφέρετε ένα κομμάτι κόσμου στα εκτός έδρας ματς;
"Δεν είναι θέμα του κόσμου γιατί στην Λαμία είχαμε κόσμο. Θέλουμε κάτι, ένα κλικ, ίσως δεν το έχω βρει ακόμα εγώ, πρέπει να βελτιώσουμε την σταθερότητα στην απόδοση μας. Δεν έχουμε απόδοση καλή εκτός έδρας. Αν είναι θέμα ψυχολογίας τότε υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να το αντιμετωπίζουμε πιο σοβαρά, να είμαστε πιο επιθετικοί, να παίρνουμε τη μπάλα και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στα εκτός έδρας είμαστε παθητικοί στο παιχνίδι μας. Δεν είναι το πρόβλημα αν θα χάσει τη μπάλα αλλά να τρέξεις να την κερδίσεις ξανά, αυτό αρέσει στον κόσμο".

Έχετε ένα δύσκολο ματς στην Τρίπολη πως θα το διαχειριστείτε καθώς οι παίκτες θα προέρχονται και από τη νίκη στο ντέρμπι;
"Πρέπει να σκεφτούν ότι είμαστε μια ομάδα με στόχους και ελπίζω και αυτοί να καταλάβουν ότι έχουν περισσότερες δυνατότητες απ' όσες έχουν δείξει μέχρι σήμερα. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα σαν ομάδα".

Εκτός από τον κόσμο που αποθέωσε εσάς και την ομάδα, μήπως είδατε και κάνα μήνυμα από τον μεγαλομέτοχο;
"Δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος. Στα χαρτιά είναι μόνο. Εγώ δεν έχω μιλήσει μαζί του εδώ και πολύ καιρό, από τότε που είπε ότι αποχωρεί".

Ο κ. Λεμονής στις δηλώσεις του είπε για πέναλτι του Χουλτ πάνω στον Καρσελά, θέλετε να το σχολιάσετε; Και πως είδατε το χέρι του Ανδρούτσου;
"Οι πιο σημαντικές φάσεις έγιναν στα τελευταία λεπτά και ήταν τα φάουλ υπέρ του αντιπάλου. Στο τέλος φυσούσε λίγο παραπάνω από την πλευρά μας. Ο καθένας τα βλέπει όπως θέλει, τι να πω εγώ. Στα τελευταία λεπτά υπήρχαν σφυρίγματα που δόθηκαν πολύ εύκολο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και έγινε και κάτω από δύσκολες συνθήκες οπότε ας δώσουμε ένα ελαφρυντικό στον διαιτητή".

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οπισθοχώρησε ο Παναθηναϊκός και όπως είπατε παραλίγο να το πληρώσετε;
"Τις είχαμε τις φάσεις και με τον Όσκαρ και με τον Μουνιέ. Είναι λογικό όμως όταν κερδίζεις 1-0 να θες να προστατεύσεις Υπήρχε και η κούραση δώσαμε πολύ ενέργεια".

Είπατε ότι λίγο έλειψε να σας τιμωρήσει η μπάλα αλλά ο γκολκίπερ σας έκανε εξαιρετική δουλειά. Πως είναι να ξέρετε ότι θα φύγει σε δυο μήνες αντί να τον κρατήσετε και να χτίσετε πάνω του;
"Εσείς απέξω ακούτε, διαβάζετε μαθαίνετε, εμείς τα ζούμε από μέσα. Δεν γίνεται να μην φύγουν κάποιοι παίκτες. Αν δεν γινόταν αυτό ίσως σήμερα να μην μιλούσαμε".

*Στο παιχνίδι κόπηκαν 13.715 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 296.333 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ