ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Θα παίξουμε επιθετικά και χωρίς φόβο"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ματς της Πέμπτης με την Αθλέτικ δεν έκρυψε ότι το τριφύλλι θα μπει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες πρόκρισης έχει στο Σαν Μαμές παίζοντας ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους του Europa League και αντιμετωπίζει έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο στην έδρα του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μπει στο Σαν Μαμές για να αντιμετωπίσει παθητικά την Αθλέτικ.

Το αντίθετο μάλιστα και με βάση τα όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης οι πράσινοι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν ποδόσφαιρο, να σκοράρουν και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν. Ο 49χρονος τεχνικός μάλιστα υποστήριξε πως ο Τσάβες θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα καθώς από τη στιγμή που το τριφύλλι θέλει τη νίκη πρέπει να παρατάξει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του.

Τακτικά στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός τα πήγε αρκετά καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα, τώρα πως θα αντιμετωπίσετε τακτικά το ματς στο Σαν Μαμές;
"Πριν το πρώτο παιχνίδι ήμουν αισιόδοξος ότι μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρα μας καθώς η Αθλέτικ έχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση της εντός με εκτός έδρας. Φάνηκε και στη διάρκεια του παιχνιδιού ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και ο κυριότερος λόγος που θα παίξουμε με το 3-2 στη πλάτη είναι οι στημένες φάσεις και οι δεύτερες μπαλιές στις οποίες έχει τρομερή ικανότητα η Αθλέτικ. Όπως επίσης και η απογοήτευση μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε. Δείξαμε όμως ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Και πριν τις αναμετρήσεις ξέραμε ότι η Αθλέτικ ήταν το φαβορί και μετά το ματς της Λεωφόρου οι πιθανότητες έγιναν περισσότερε υπέρ της αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει να μπούμε να παίξουμε και να δούμε τι έχουμε καταφέρει. Δεν πρέπει να υπάρχει φόβος για το παιχνίδι, πρέπει να βάλουμε γκολ. Θα αγωνιστούμε ελεύθερα τώρα το αν θα τα καταφέρουμε η όχι δεν το ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσουμε πολύ".

Τι μπορεί να προσφέρει ο Τσάβες ο οποίος έχει μόλις έρθει και αν θα χρησιμοποιηθεί από την αρχή;
"Το πιθανό είναι να ξεκινήσει από την αρχή. Να προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ και να δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Στο 100% δεν είναι. Από τη στιγμή που θέλουμε να διεκδικήσουμε πράγματα θα πρέπει να ξεκινήσουμε ότι καλύτερο διαθέτουμε σαν ομάδα".

Πόσο εύκολο θεωρείται ότι είναι ο Παναθηναϊκός να έχει μια εικόνα ανάλογη των καλών 60 λεπτών της Λεωφόρου;
"Ο Παναθηναϊκός δεν είχε καλό διάστημα στην Αθήνα μόνο για έξι λεπτά. Ακόμα και μετά το 3-2 είχαμε φάσεις και στο τέλος να ισοφαρίσουμε το ματς. Να σκεφτούμε ότι ο αντίπαλος εδώ μέσα είναι διαφορετικός, έχει μεγαλύτερη επιθετικότητα με τη βοήθεια του κόσμου που τους δίνει ώθηση.

Όσο πιο μακριά τους έχουμε από τη περιοχή μας τόσο καλύτερα για εμάς. Η δύναμη του είναι στις στημένες φάσεις και μέσα στην περιοχή με τους Αντούριθ, Γκαρσία. Αν παίξουμε αμυντικά θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ