ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' τη νίκη με 5-0 επί της Βέροιας, αλλά όχι και με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο μέρος.

Ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο έργο κόντρα στη Βέροια, την οποία νίκησε με το εμφατικό 5-0 για την 23η αγωνιστική της Super League. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στους παράγοντες που έφεραν την ευρεία νίκη, ενώ τόνισε πως η εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Νομίζω πως στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε αρκετά καλά. Σήμερα ξεκινήσαμε καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είχαμε πει να πιέσουμε απ' την αρχή μπροστά και να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα άφηνε η Βέροια. Μας βοήθησε το γεγονός πως έπαιξε ανοιχτά. Δεν έρχονται πολλές ομάδες στη Λεωφόρο να παίξουν έτσι. Απ' την στιγμή που μπήκαν τα δύο πρώτα γκολ, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Καταλαβαίνω πως οι ποδοσφαιριστές πολλές φορές θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω, όμως θα έπρεπε να λειτουργήσουμε καλύτερα σ' αρκετές φάσεις"

Για τις φωνές παρά το 5-0: "Δεν είχαμε σωστές επιλογές. Σίγουρα, απ' την στιγμή που το σκορ ήταν στο 5-0, οι παίκτες ήθελαν να κάνουν κάποια πράγματα για τον κόσμο. Προσπάθησαν να κάνουν και κάποιες ενέργειες πιο θεαματικές. Καλές είναι αυτές, αρκεί να έχουν ουσία. Η ουσία μετράει στο ποδόσφαιρο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ