ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Θα είμαστε πιο έτοιμοι στη ρεβάνς"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει ένα καλύτερο σκορ αλλά η νίκη είναι πάντα νίκη και αν οι πράσινοι προσέξουν στη ρεβάνς θα πάρουν την πρόκριση.

Η νίκη άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Μαρίνο Ουζουνίδη όχι όμως και το τελικό σκορ καθώς ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να βάλει και άλλα γκολ και να καθαρίσει την πρόκριση.

Βέβαια το τριφύλλι όπως δήλωσε ο 49χρονος τεχνικός ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο έτοιμος στη ρεβάνς.

"Ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι καλύτερο για εμάς αλλά η νίκη είναι είναι. Είμαι χαρούμενος με την εικόνα που είχαμε πάντα με βάση την ετοιμότητα και τα προβλήματα που είχαμε. Αν εξαιρέσεις τον Χουλτ και τον Κουλιμπαλί δεν είχαμε άλλα παιδιά που είχαν ενενηντάλεπτα στα πόδια τους. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Υπήρξαν κάποια διαστήματα που δεν ήμασταν τόσο καλοί, όπως ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος. Αλλά το ελέγχαμε το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και σίγουρα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ.

Έχουμε τη ρεβάνς. Η Γκαμπάλα είναι μια επικίνδυνη ομάδα με την ταχύτητα που έχουν αν δεν είσαι προσεχτικός και με τα ψηλά κορμιά θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθεια του, το είχα πει και πριν το ματς ότι την έλλειψη φυσικής κατάστασης μπορούμε να την καλύψουμε αν είμαστε καλοί τακτικά και με την ώθηση του κόσμου. Έγινε αυτό και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος.

Αν εξαιρέσεις μια-δυο περιπτώσεις δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, αρκετά έμπειρη πλέον και με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της. Έχουμε το δεύτερο ματς και αν θέλουμε να περάσουμε πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Έχουμε μια εβδομάδα και σίγουρα θα είμαστε καλύτεροι στη φυσική κατάσταση, στη τακτική και τα παιδιά που έχουν έρθει θα έχουν περισσότερες μέρες στα πόδια τους".

Τακτικά κάνατε ένα καλό παιχνίδι οι Αζέροι δεν πρόλαβαν να παίρνουν τη μπάλα, αυτό θέλετε να βελτιώσετε και άλλο;
"Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Το είχαμε βάλει από πέρσι στο παιχνίδι μας, ακόμα θέλουμε δουλειά. Όσο πιο έτοιμοι είμαστε θα το βγάζουμε καλύτερα τα παιδιά δουλεύουν πολύ και αν για κάτι είμαι ευχαριστημένος σήμερα είναι ότι δείξαμε ότι θα είμαστε μια καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι με βάση τη χρονιά που τελείωσε μας έλειπαν πέντε παίκτες. Δεν είναι εύκολο".

Με βάση το πρώιμο της περιόδου, ο κόσμος ξαφνιάστηκε θετικά με την εικόνα σας, πως το είδατε εσείς;
"Το έδειξε αυτό. Ο κόσμος καταλαβαίνει τις δυσκολίες που υπάρχουν, είναι κοντά στην ομάδα και θέλει να βοηθήσει. Αυτό που τους είπα πριν το ματς είναι ότι θέλει να βοηθήσει αλλά πρέπει και εμείς να τους βοηθήσουμε. Μπήκαμε καλά και αυτό τους κράτησε. Θα μας βοηθήσει στην πορεία, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα καταλαβαίνει την προσπάθεια που γίνεται και θα είναι κοντά μας και στα καλά και στα δύσκολα".

Πως θα πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς;
"Ο αντίπαλος προσπάθησε με ένα διαφορετικό τρόπο απ' ότι έπαιζε στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αναγκάστηκαν να παίξουν με μεταβιβάσεις από πίσω, ήμασταν έτοιμοι και για αυτό. Ανάλογα με τους παίκτες που θα έχουμε μπορούμε να ετοιμάσουμε την ομάδα. Η Γκαμπάλα είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει επίθεση με επτά παίκτες, όπως έδειξε και σήμερα".

Είστε ικανοποιημένοι από την εικόνα του Λουτσιάνο και του Καμπέσας;
"Τα παιδιά δεν θα έπρεπε να παίξουν ούτε τόσο. Έπρεπε αναγκαστικά να μπουν για να βοηθήσουν. Ο Λουτσιάνο βοήθησε πολύ όταν μπήκε στο να κρατήσει τη μπάλα, να ανεβάσει την ομάδα πιο ψηλά. Ο Μπράιαν έχει μεγάλη ταχύτητα και θα μας βοηθήσεις. Και ο Κολοβέτσιος στάθηκε αρκετά καλά. Είμαι σίγουρος για τους παίκτες που πήραμε".

Σας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση το σκορ ενόψει και της ρεβάνς;
"Δεν το ξέρεις ποτέ πως θα πάει. Σημασία έχει να πάμε, να παίξουμε όπως πρέπει, να έχουμε καλή άμυνα αλλά να μην χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Εμείς κάναμε πολλές αλλά δυστυχώς πετύχαμε μόλις ένα γκολ. Δεν είναι τόσο εύκολο σε κάθε ματς να δημιουργείς τόσες ευκαιρίες και να τις χάνεις".

Κόπηκαν 11.237 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 107.240 ευρω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ